USA del 4 // Los Angeles.

Sista anhalten på touren var LA och där hade jag, Sofia och Sofia Unell planerat att stanna några extra dagar innan vi skulle hem igen. Perfekt sätt att avsluta resan på. Vi fortsatte på samma spår i Los Angeles som på alla andra ställen, det vill säga besöka sevärdheter och turista helt enkelt.
 
Det första vi gjorde var att åka "till" Hollywoodskylten. Check!
 
 
Sen åkte vi till Rodeo Drive, tog bilder vid Beverly Hills-skylten och tittade på solnedgången på Venice Beach.
 
 
Det blev ett besök på Universal Studios också, det gick ju bara inte att missa. Där åkte vi alla åkattraktioner som fanns plus studio touren. Jag som följt Desperate Housewives slaviskt i princip sen det började sändas på svensk tv fram tills sista avsnittet tyckte ju såklart att det var jättecoolt att få se Wisteria Lane. 
 
 
Sista dagen innan jag åkte tillbaka till Sverige tog vi en uber till Venice Beach och så promenerade vi till Santa Monica Pier för att luncha där. Vi hade verkligen tur med vädret, det var hur härligt som helst. Vi hann också shoppa på 3rd street innan vi avslutade dagen och resan med att äta trerättersmiddag på en fancy restaurang, som Sofia Unells värdmamma dessutom bjöd oss på.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0