Att busa med dig är den bästa stunden på dagen.


Senast.

I förrgår var jag med Sofia. Var ju ett tag sen vi träffade sist så det fanns en del att ta ikapp. Och igår var jag med Linnea. Vi gick på en långpromenad och sen gjorde vi scones som vi åt med nutella. De två senaste dagarna har varit ganska bra med andra ord!

2014-08-18.

 
For till Luleå med Sandra i lördags för att lyssna på Jonas Sjöstedt tala. Lika bra som alltid! Fick en bild med honom också, men såklart såg jag jättelejd ut så skippar att lägga ut den här, haha. På kvällen kom Sandra till mig, vi satt bara i soffan och pratade om allt möjligt innan vi for till Alle och hängde där ett tag med honom, Malin och Frej. 
 
Idag har jag jobbat. Har bara två veckor kvar nu på ABB, efter det vet jag inte vad som händer. Förhoppningsvis hittar jag ett jobb, men suktar också så mycket efter lite ledighet. För tillfället väntar jag bara på att klockan ska bli tio för då börjar Paradise Hotel om, som jag har längtat! 

Igeltjärns.

Igårkväll cyklade jag, Alle, Malin, Linnea, Frej och Sandra till Igeltjärnsberget. Adrian, Sofia och Jennifer kom också dit. Blev en hur mysig kväll som helst som bjöd på skratt tills tårarna rann. 

Ny frisyr.

I måndags klippte jag håret. Var less mitt långa hår så tre decimeter fick åka. Hur skönt som helst var det och nöjd är jag. 


RSS 2.0