Never a bad sound again.

Idag har jag ätit brunch hos mormor, riktigt mysigt sådär efter att man precis har vaknat. Mina urbanears har kommit dessutom, lila och fina. Snart kommer Sandra hit för att spendera kvällen här. Har inte träffat henne på över en vecka tror jag så det ska bli kul. 

seconhand serenade.

Inte lika glad som på bilden kan jag säga. 
Idag är jag motsatsen till forever alone. Never together. Oj, shit pommes, där fick jag till den. Viker mig dubbel typ. Nä, men är helt ensam i huset och vet inte vad jag ska hitta på för att min enda vän som är här för tillfället är le dator. Tror det får bli lite DH eller SoA.  

If Baggins loses we eats it whole.

Har varit på vift i stort sett hela dagen idag. Började dagen med att fara till PT där vi pratade om UNG, fikade, knäppte lite bilder och skrev ihop några tips inför det nya året. Därefter mötte jag upp med Sofia för att fylla magen med krubb och sen blev det tre timmar sittandes i en biosalong. Jag, Sofia och Matilda såg The Hobbit, som var jäkligt bra och förvånansvärt rolig. 

+

Nu sitter jag och Elise i min säng hemma hos mamma. Lyssnar på musik, leker med kameran, inväntar middagen. Sen ska vi se Desperate Housewives säsong 3 som jag fick i julklapp av brodern min. 

Köpt mig en ny dator idag.

God Jul.

Ikväll har vi varit hos kussarna där det bjöds på julbord och ris a la malta med saftsås. Nu håller jag på att städa på mitt rum så det blir fint till imorgon. 
 

Längtar!

Shine bright like a diamond.

Hänger på skolan. Har sett film i stort sett hela dagen, ganska najs ändå. Slutar om två timmar ungefär och då bjuds det på fika på PT. Funderar på att ta fram julgranen idag också, det är ju ändå bara en vecka kvar till julafton.

All the sun in the world couldn't melt that ice.

Min kväll blev inte riktigt som jag ville, men för att se det från den ljusa sidan har jag hunnit med ganska mycket idag. Har skrivit en bok recension, pluggat radio, fotat julkort och skottat altanen. Och så måste jag bara få konstantera att efter imorgon är jag fri, inge mer skolarbete på tre veckor, fy fasiken så jävla skönt.   

Oh now I do recall, we were just getting to the part Where the shock sets in, and the stomach acid finds a new way to make you get sick.

Imorgon är det lucia och exakt en vecka tills pappa kommer hem. Förutom att vi har apigt mycket skolarbete just nu så har jag det ganska bra. Igår sov jag hos mamma och Andreas i min nya säng i mitt nya rum. Trivs som handen i handsken där borta. •

Thnks fr th mmrs.

Bara två veckor till julafton, bara tio dagar till pappa kommer hem, bara några få uppgifter att göra i skolan innan jullov. Ska bli så himla skönt att få sova ut på morgonen, strosa runt i mina mys-sockar, dricka te och äta julmat, klä granen, titta på tv-serier i timmar och umgås med nära och kära. 

Do you wake up screaming in the middle of the night?

Idag fick vi sluta halv tolv, men bussen gick två timmar senare så jag och tjejerna gick in till stan och inhandlade en present till Elise, som vi ska fira på lördag. Nu ska jag göra bort lite skolarbete och se de senaste avsnitten som kommit ut i veckan.  

Första advent.

Igår
Firar första advent med lite kladdkaka och Gossip Girl och Face Off. Har dock inte plockat fram adventsljusstaken och tänt det första ljuset. Men, nu ska jag återgå till att titta på tv:n.  

Infinity on high.

Igårkväll kom Sandra, Malin och Agnes hit. Vi åt kladdkaka, spelade spel och lekte ute i snön. Malin sov över här så vi somnade på soffan. Nu har hon farit hem och jag ska nog faktiskt städa lite på rummet, om jag orkar. 
RSS 2.0