Obeskrivligt kär.

Vem hade kunnat ana att jag skulle bli en sån där som tycker om te. Nu slipper jag känna mig så barnslig när någon frågar vad jag vill dricka och jag ber om ett glas saft, då jag inte dricker kaffe och inte tyckt om te särskilt mycket för ens nu. Bilden är lånad av Linnea.

Sneak peek.

Poetisk, jamen visst!

Fy sate så skönt att den här veckan snart är över. Har hänt ganska mycket tråkigheter så en filmkväll med kompisarna kommer inte bli helt fel. Kommer få umgås lite med efterlängtade Xina och Pi också! Nu måste jag dock återvända till det argumenterande talet vi ska skriva.

There is more to the picture than meets the eye.

Har fotolektion just nu. Vi fick prova på att fota i motjlus, medljus och sidoljus. Den här bilden hann Linnea ta på mig någon gång under de få minuterna jag kunde vara seriös. Vi har det kul på fotolektionerna vi, bästa lektionen på hela veckan!

Ganska bra det här.

S08E01

Feels like the first time.

Inget plugg i veckan och det känns uuuunderbart. Annars så längtar jag efter att shoppa så har planerat in en tripp till Luleå på lördag. Och idag är det svenska hollywooodfruar, en av veckans höjdpunkter, haha! 

Red + Green.

Såhär såg jag ut igår. Skorna är nya, ska visa en bättre bild på dem sen. Som ni ser ville kissen också vara med på ett hörn och visa upp ändan sin. Förresten, hur lyckas man alltid se så muppig ut på "outfit-bilder"? Eller det kanske bara är jag?

Swiper no swiping.

Händelserik morgon, minst sagt. Vaknade av att hundarna hade smitit, cyklade runt i närmare två timmar innan vi fick reda på att de var i höglandsnäs hemma hos Sols tidigare ägare. Nu är de i alla fall hemma igen, skönt det! 

Något fyndigt.

Sitter på engelskan nu, blickar ut mot tomma intet eller nå. Har precis haft bokprat och nu ska vi skriva ett fromellt brev eller fortsätta läsa på boken, men brevet är färdiskrivet och boken ligger hemma på nattduksbordet så jag bloggar istället. Hej hej.

Fredag.

Idag fick vi sovmorgon till halv tolv för att gå på en föreläsning. Nu sitter jag och ser på det senaste avsnittet av svenska hollywoodfruar för att jag missade det i tisdags. 

Cavaletti.

 
 

Bara 10 dagar sen sist.

Ingen har väl missat att höstan har gjort sin entré. Kallt och ruskigt väder var och varannan dag, löv som ändrar färg och så vidare. Den här bilden tog jag oktober förra året, ganska fint med lövtäcken på marken tycker jag. 
 

Bildbomb!

Hade sjukt kul i fredags! Firade med flera underbara, dans och presenter. Bästa födelsedagen, helt klart!

Långt efter tolvslaget.


En till bild från fotouppgiften vi redovisade igår...
Hade en riktigt bra födelsedag igår, blev inte så mycket firande utan det blir idag och på söndag istället. Glad att det är fredag är jag i alla fall och att jag impulsköpte ett par finfina vinröda doctor martens igår. Går typ i extas. Okej, inte riktigt... men livet är gott just nu!

Hipp Hurra!


Snart ska vi presentera våra bilder inför klassen. Sen är det bara journalistik kvar på schemat. Idag fyller jag år förresten. 17 år i staden!   

Ain't that mister, mister on the radio.

Bordeaux.

Still missing.

Ny vecka dårå. Idag har jag spelat skipboo med Lulle och Sandy, läst tidningar och sprungit ner i tvättstugan om vartannat. 

Where my fourth finger meets my knuckle.

Sandras bild från när vi badade jacuzzi igår.
Mina fötter är så sjukt lena just nu, som en bebisrumpa. Måste se till att ta fotbad lite oftare minsann! Nu hade jag tänkt bädda ner mig i sängen och se atlantis, fast kanske far förbi affären och köper lite vindruvor först. Kramar till er denna söndagkväll! 

Your eyes turn from green to gray.

Ikväll ska jag ta ett fotbad, läsa en bok och bara ta det lugnt. Kanske ser en film, dricker en kopp te och myser med hundarna i soffan. En lugn söndag med andra ord.  

Snart.

Jag gillar Malins PhotoBooth förresten.

Lördaaaaaag.

Här ovanför ser ni svikarna /malin.
Sitter hemma hos Malin nu, vi inväntar några fler sen får vi se om vi stannar här och badar jacuzzi eller om vi drar vidare på grillfest. 

Opps...

Tabben alltså... igår på bion betalade vi biljetterna, gick på Gottis och köpte godis, satte oss i biosalongen, filmen började och såklart började vi äta vårt godis. En halvtimme inne i filmen kommar jag på att både jag och Sofia har godislöfte...  

You are as precious to me as you were to your own mother and father.

Ligger nyvaken i sängen just nu. Filmen vi såg igår var "the dark night rises" och den var verkligen jättebra! Annars så gjorde jag och Sofia världens tabbe, men det berättar jag om senare idag!

RSS 2.0