Sista dagen i april.

Sofia står i badrummet och sminkar sig, när hon är klar ska vi kila ner till gul & blå och köpa middag. Är jäkligt taggad inför ikväll. Kommer bli awesome! 

Imorgon.

+ Har bara en lektion vilket betyder att jag slutar kring halv elva.
+ Det är valborg och jag ska fira in maj månad med mina favoriter.
+ Ska gå på stan med Sofia och köpa kläder till pappa. 
+ Ska äta pizza till middag (vattnas i munnen redan nu).
+ Är allmänt lycklig och längtar till imorgon. 

Killing time.

Shades.

Beklagar mig över att jag har hicka för tredje gången idag. Diafragman som jävlas igen. Vill i alla fall införskaffa mig nya brills, dessa (från bikbok) tyckte jag var finfina. Kanske blir ett köp ändå. 

2013-04-28.

Var förbi hos Ele en sväng tidigare idag och hälsade på valparna. Här är jag och Ripa.

-

Idag har jag fotat Linnea och vice versa. Just nu är jag barnvakt, men barnen sover så jag chillar och kollar film. Ska vidare till Johannes sen om det inte blir för sent vill säga.

-

Ser på pokemon och äter saltiner. Bra måndag kväll! 

Ice ice ice.

Söndag.

Igår var mamma och Andras i Umeå så jag fick ta hand om hundarna. Det var så varmt ute så jag satte mig på altanen med hundarna bredvid mig. Åt en bit äppelpaj och läste några kapitel i en bra bok. Idag har Sandra varit här. Vi har skrivit klart vårt jobb till skoltidningen och pratat om lite allt möjligt. Provade hennes ursnygga glajjor tidigare i veckan som ni kan se. 

Fotografisk bild.

Arm in arm we'll win the fight. It's always been our dream.

Idag, eller tekniskt sett igår, gick jag runt i detta. Tröja och jeansväst från Lindex. Nu ska jag försöka på mig en blund inför morgondagen då det ska hinnas med två intervjuer och en redovisning.  

Twentytwelve

Här var det inte mycket inlägg att hurra för. Idag är det i alla fall bara 50 dagar kvar till sommarlovet så jag tyckte det passade med att lägga upp lite bilder från det förra. Ikväll blir det pokemon-marathon igen B-) 

Oldie.

Hittade en söt bild på mig och Linnea från 2011 på Elise dator. Väntar på att klockan ska bli nio då jag och den sistnämnda ska se Star Wars. Taco hej!

The fault in our stars.

Läser lite, mår gott av det faktum att det är lördag och väntar in kvällen som spenderas med en fin vän.

Tuesday.

Sista lektionen nu. Sen hem och läsa. Och se Grey's Anatomy förstås.

82080.

Suddenly i see.

Min och Sofias bild blev en av de fyra vinnarna i tematävlingen avtryck. 
Startade datorn för att föra över lite bilder från kameran, men insåg då att kameran ligger kvar i pentagon på pt. Hoppas på att den ligger kvar där imorgon då jag far dit för att hämta den. Annars så har jag tagit fram mopeden vilket betyder att jag slipper ta bussen och kan sova hela 15min längre (wow är det meningen att ni ska säga då). 

⌂⌂⌂⌂⌂

Klurar och finular lite. Längtar till den 30:e. Ser fram emot en massa roligheter. 

«

Pappa är HEMMA! I fredagskväll var han på svensk mark igen och nu är han hemma för gott. Lite tråkigt att inte få bo ensam längre, men det är skönt att ha honom här och slippa göra middag själv, hehe.  

2013-04-05.

 

Remember when we used to.

Ikväll har jag klått mina vänner i bowling. Efter det for vi till Malin och bakade och såg på The bounty hunter. Strax innan midnatt satte jag och Linnea oss på cyklarna och började röra oss hemåt under en stjärnklar himmel. Vårkänslorna är på topp. 
 

Onsdag.

Efter jag hade varit vaken 32 timmar kastade jag in handduken. Har ingen aning om hur jag ens lyckades att vara uppe så länge, haha! Tog igen det med att sova 13 timmar och nu befinner jag mig på jobbet. Är öde här just nu så passar på att blogga.

Sleepwalking in a haze.

24:e vakna timmen är påbörjad. Trots ingen sömn känner jag mig förvånansvärt utvilad och pigg. Får se hur länge jag orkar vara uppe ikväll dock, skulle tro att det blir en tidig kväll. Just nu ser jag på Svampbob och äter från gårdagens godis. 

07.54

Fortfarande vaken. Sitter invirad i täcket och väntar på att de andra ska vakna. 

Lan eller nåt sånt.

Klockan är efter sex på morgonen och jag är klarvaken. Omkring mig har jag fyra sovande jäntor, själv spelar jag Sims.

RSS 2.0