Mars.

Använder sällan min dator nu för tiden, därför har jag inte ägnat bloggen mycket tanke de senaste veckorna så nu när jag ändå startat datorn tänker jag att jag passar på att uppdatera. Detta är vad jag har sysslat med de senaste dagarna. 
 
Jag har suttit ute i trucken och njutit av solen och det faktum att gården är helt fri från snö på jobbet. Det känns verkligen som sommar där. I lördags var det så jäkla skönt att jag glömde bort tiden och var ute i en timma innan jag kom på mig själv att jag faktiskt befann mig på jobbet och borde jobba.
 
Jag vaknade upp med en vagel en fredag morgon. Det syns inte riktigt hur stor den faktiskt var på bilden, men som tur var blev den bara mindre och mindre under dagen och på kvällen syntes den knappt. Samma dag gick jag på bio med mamma. Vi såg på I nöd eller lust, rekommenderas! 
 
Jag har umgåtts med mina favoriter. Denna bild knäppte Sandra när vi var på Pottan. 
 
I lördags firade vi på packningen Micke, Janne och Lorre som alla fyllt 50 år. Vi samlades först alla hemma hos Kenneth där det bjöds på småplock och några öl innan vi drog vidare mot bowlingen. Gick väl sisådär för mig, kom inte sist men inte heller först. Sen åt vi middag på golden dragon och det blev en väldigt lyckad kväll. Ingen av födelsedagsbarna visste om att vi skulle fira dem. De trodde vi skulle på inflyttningsfest hos Kenneth så det blev en rolig överraskning som vart uppskattat!
 
Förra måndagen for jag till Luleå för att gå på möte och sedan hälsa på Elise. På mig hade jag en av alla mina polos. Kan som inte riktigt komma över hur mycket jag tycker om dem haha. Mötet jag skulle på var i alla fall RFSU Luleås årsmöte och nu sitter jag i styrelsen där och det känns asbra. Efter mötet for jag till Elise där det bjöds på äppelpaj och prat om bland annat datorproblem. 
 
Och i vanlig ordning spenderar jag en massa tid med vovven, om inte i soffan så ute på baksidan eller i skogen. 

Luleå.

Hade en grym kväll igår! Elise hade fixat gästbiljetter till mig och Sandra så vi förfestade i hennes lägenhet innan vi gick ut på Stuk där det var BEATchparty. Var förvånansvärt många som faktiskt klädde sig efter temat och hade på sig shorts, linnen och till och med badringar. Hos Elise drack vi drinkar, vin och shots, spelade dryckesspel och försökte på oss att he fötterna bakom huvudet vilket gick mindre bra. På Stuk var det jättehärlig stämning, vi dansade tills det var dags att bege sig och väl hemma i lägenheten igen blev det att steka sig en hamburgare, som jag för övrigt tog aioli till och inte orientdressing som jag trodde, men det funka det också. Imorse vaknade vi relativt tidigt och det var jäkligt skönt faktiskt då vi kunde ta det lugnt och ändå vara tillbaka i Piteå innan det blev sent. 

Vinst.

När jag kom hem från jobbet gick jag och Ludwig ut med Siri på bakgården då det var så himla härligt väder. Siri var glad för att få springa lös och busa lite och jag och Ludwig var glada för att få njuta av vårsolen, win-win situation.

//

Idag har jag ätit plättar med glass och lönnsirap till middag, såå gott!!! Hunnit med en sväng på stan också. Fick med mig två polos hem att lägga till i samlingen som nu består av fyra stycken. Båda var på rea och kostade 39kr respektive 75kr så de kostade mig i princip ingenting heller. Imorgon och på fredag jobbar jag extra. Känns helt ok.

We all are living in a dream. But life ain't what it seems. Everything's a mess and all these sorrows I have seen. They lead me to believe that everything's a mess. But I wanna dream. Leave me to dream.

 
--- 
 
 

2015-03-03.

+ Vet inte om jag har nämnt det någon gång här på bloggen men för åtta veckor sedan drog jag och Linnea igång UPPRÖRA, en feministisk studiecirkel. Ikväll snackade vi manlighet och nästa gång fortsätter vi på samma spår. Vi träffas varje måndag och det är cirka bäst. Vettiga människor, vettiga samtal, vettiga ämnen. Synd bara eftermiddagsveckan på jobbet står i vägen var tredje vecka och gör att jag missar vissa av träffarna. Det är cirka sämst. 
 
+ Har haft på mig min nya polotröja från Monki som jag köpte i Stockholm idag. Har kommit fram till att polotröjor är min nya kärlek. Vill ha på mig dem alltid och för evigt. Måste införskaffa mig fler. 
 
+ Att ta bilen och bara köra runt utan destination med en kompis i passagerarsätet är verkligen ett av mina favoritsätt att umgås. För i bilen finns det inget annat än personerna och deras samtal. Där finns bara de och orden de utbyter. Det gjorde jag och Linnea ikväll. Nästan sju mil hann vi avverka.
 
+ Jag har blivit medlem i RFSU och är aspepp på att engagera mig. Den 16/3 är det årsmöte i Luleå och om allt går vägen blir jag styrelseledamot då. Det känns bra och roligt och rätt. I framtiden är jag förhoppningsvis utbildad informatör också.
RSS 2.0