♫♫♫

If there is no one beside you when your soul embarks, then i will follow you into the dark.

1. Efter promenaden satte jag mig på altanen och läste sista delen av A farewell to arms 2. Medan jag njöt av det underbara vädret 3. Efter ett tag kom Linnea och höll mig sällskap och jag bjöd på varm choklad 4. Och så tänkte jag bara visa en bild på hur ena delen av vår altan ser ut nu när halva taket har rasat. 

Isn't it counterfit?

Vaknade av att Zorro klöste på dörren. Stekte småplättar till lunch. Ler lite för att vi ställt om klockan till sommartid och går ut på en promenad. 

30th.

Idag har jag avklarat min första arbetsdag på Subland och ikväll ska jag till Sandra. Mår himla gott just nu, lovet levererar. 
 

Grace.

Igår fick Elise hämta hem sin lilla kisse. Hon var hur söt som helst. 

Tjing.

Hej, jag är lejd. Elise är lejdare. Linnea är lejdast. Nu ska vi äta kladdkaka och se på Percy Jackson. 

Easter eggs.

Nu har tjejerna farit och jag ska snart gå till mamma där det serveras tacos. Ovan ser ni äggen som nu hänger så fint i riset. 

Skärtorsdag.

Igår gick jag och resten av eleverna på Strömbackaskolan på lov. Innan jag kom hem hann en bankomat äta upp mitt kort, så jag är utan pengar till efter påsk någon gång. Så mycket mer hände inte eftersom att jag somnade halv tre och har sovit 16,5 timmar inatt. I alla fall kommer tjejerna hit lite senare idag för att påskpyssla. 24st ägg väntar i kylskåpet på att bli målade och på bordet står tre vaser med påskris.  

2013-03-26.

Idag har jag gått runt i favoritjackan och med en tiger på magen. 

Att tala är silver. Att lyssna är guld.

En bild jag tog till en uppgift vi hade i fotografisk bild 1. 

Those who matter.

I fredags gick jag och tjejerna till grustaget och åkte pulka. En underbart bra kväll. 

We're in the red, alright.

♣♣♣

 
Igår retweetade ett av mina favoritband mig, samt följde mig på instagram. Lyckan ♥

.

Idag har jag varit iväg på jobb och så har jag målat. Har lite smått panik eftersom jag ska ha två bilder till foto2 klara på måndag och jag har ingen aning om vad jag ska fota. Det var allt. 

Onsdag.

Idag hade jag och Sofia kreativ verkstad, så vi har suttit och målat hela dagen. När vi hade slutat gick vi in till stan och luktade på parfymer. Hann med ett pass på gymmet också och nu är jag hemma. Ska läsa klart del tre av A farewell to arms och titta på de senaste avsnitten av Pretty Little Liars, ligger efter i tv-serie tittandet. 
Zorro somnade i min famn, som en liten bebis. När pappa skulle ta ett kort vaknade han såklart till. 

Stripes.

Misfit toys.

På sportlovet hade jag och tjejerna pyjamasparty. Vi radade upp sängarna i vardagsrummet, såg på film, åt gino, spelade spel, pratade om allt och stannade uppe till fem på morgonen. Jag trivs så himla bra med er ♥ 

I love you to the moon and back.

Nikon d90 + Sigma 55-200mm f/4-5.6 DC

Oh, hi!

Min dator är tillbaka och den fungerar finfint. Såg precis klart the amazing spiderman. Helt okej film, men tror jag hade för höga förväntningar. Annars så chillar jag bara här hemma med resten av familjen och ikväll drar jag till antingen slammermora eller hemlunda skulle jag tro. 
RSS 2.0