Gårdagens.

Jeansjacka - ginatricot / Klännig - H&M / Väska - mammas gamla / Skor - kyrkmarknaden

Blandat från mobilen.

Mors dag.

Sitter just nu hos Ele och fikar, snart bär det av till mormor där det bjuds på middag och ikväll blir det lyxshake med Linnea. Onyttig söndag minsann!

Posey - Grey.

Jag är med och tävlar om den här väskan (från fotobag.se) på Lina Flodins blogg.

Fredag

Jag minns inte sist det var såhär skönt att det är helg! Efter skolan tog jag med mig hundarna till badhusparken och var där med Sofia, Linnea, Malin och Sandra. Ikväll blir det volleyboll, skojjjjjjj!

Ich kann sprache deutsch. Kannst du?

Har nyss skrivit klart mitt nationella tal i tyska, nu dyker jag ner i Nk-boken innan Grey's Anatomy börjar.

Jackpott.

Stötte på jackpotten när jag rotade efter mammas gamla kläder och skor uppe på vindan för ett tag sedan. Ett par goa 20-åringar. På Nelly finns det snarlika varianter, är bara några få detaljer som skiljer dem åt.

Carte D´or Oreo

Eftersom att mamma är sjuk fick jag fara och handla igår, hon ville ha glass så jag köpte hem den ni ser ovan. Vi unnade oss lite vardagslyx sådär mitt i veckan. Glassen rekommenderas!

Nymånens Nova

Min finaste Nova ♥

Sneak peek.

Idag har jag fyndat!

Perfumes.

Tease, Paris Hilton, Siren, Cancan.
Dessa parfymer fick jag i julklapp förra året. Paris Hiltons egna. Siren och Cancan luktar riktigt gott och används flitigt till vardagen. De andra två änvänder jag som variation för att inte bli less på mina andra parfymer.

Run free.

Space Cardigan.

Fanny Lyckmans bilder, www.imfancy.blogg.se
Jag är helt förälskad i denna skapelse från Chicy. Det kliade ordentligt i fingrarna så jag klickade hem den, trots att det sved i plånkan.

Necklace.

Once Upon a September

Har saknat att kunna se hur många unika följare jag har på bloggen. Har saknat att kunna göra en egen design. Har saknat förstasidan på blogg.se. Dessutom gillar jag domännamnet jag har nu mycket bättre än mitt gamla.

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0