Instagrambilder som jag är taggad i.

Lägger inte upp instagrambilder allt för ofta, men är taggade i en hel del. Här är ett urval av de instagrambilder som jag har taggats i. Från ca tre år tillbaka fram till nu.
 
 
När Linnea, Alexander och jag var på besök i Umeå. // När Malin och Sandra var hem till Piteå en helg.
 
 
En kväll då vi satt uppe på Bredviksberget fram tills kylan blev alldeles för påtaglig efter att solen hade gått ner. // Plockade jordgubbar i Sikfors med Malin en dag.
 
 
Tjejfest i Munkan under PDOL-helgen. // Vi drack vin och åt nuggets i en park i Luleå, sedan dansade vi på en båt till tre på morgonen.
 
 
Besökte Umeå med Linnea för att gå på Umeå Open. Här tog vi lunchpaus på kulturbageriet. // Reunion med tjejerna från 9A. Världsbäst.
 
 
Jag och Linnea drog igång Uppröra, en feministisk studiecirkel i början på året. Vi startade aldrig upp den igen efter sommaruppehåll, känns tråkigt men rätt. // Lussebullsbak hemma hos Malin.
 
 
En kväll med brudar och alkohol. Fullträff.
 
 
En dagsutflykt till Stockholm med Sofia. // En dagsutflykt till Skellefteå med Linnea.
 
 
Bjöd tjejerna på brunch när jag fyllde 19, vilket Sofia förevigade på bild. // Bråvalla -14.
 
 
Glädjeskrik på flaket. // Glitter & Glamour-tema på studentfest.
 
 
En till studentfest. Sverige-tema denna gång.
 
 
Förfest på hotellet i Alanya. // Sista kvällen på studentresan. 
 
 
En fishbowl och några shots för mycket. Kaos. // Hela gänget. 
 
 
Gick på skaparfest med Linnea. Trevlig stämning, äckliga drinkar. // En mycket fin bild på mig och mina vänner. Minst sagt.
 
 
Besökte Stockholm med klassen för att besöka SVT, SR och Riksdagen. // Lunch på Vapiano mellan studiebesöken.
 
 
Jag och Elise gick på en krokikurs. Faktiskt ganska kul, men inte riktigt min grej ändå. // Lilla julafton med bästa vänner.
 
 
Halloween för två år sedan. Verkligen noll ansträngning vad gäller min utklädnad. // PDOL -13. 
 
 
När jag fyllde 17 år. Hade en så bra kväll minns jag. // BBQ hos Sofia, sedan fest. 
 

Äntligen helg.

Tog en öl på Bishops igårkväll med Tove, Hanna x2, Celina och Rebecca x2. Blev en drink på O'Learys också innan vi gick vidare till Hanna där lite fler människor anslöt. Hann även vara med Alle, Frej och Linnea ett tag då den sistnämna hämtade mig vid tolv-tiden då de andra drog till Kalles. Slaggade hos pappa och vad jag har gjort hittills idag illustrerar bilden nedan, soffläge alltså.

Måndag.

Internet hos mormor har krånglat lite på senaste tiden så just nu sitter jag på Stadsbiblioteket för att det var en del saker jag var tvungen att ta tag i. Älskar möjligheten att man kan komma hit om man vill, känns lite som att man har ett kontor att gå till vilket gör det lättare för mig att få saker gjorda. När jag är hemma tenderar jag ofta att bli för lat och göra allt annat än det jag måste. I övrigt var det satans jobbigt att kliva upp kl fem imorse för att åka till jobbet. En effekt av två sena kvällar i Umeå. Var ju första gången vi var dit sen Sandra och Malin flyttade. Så kul att få se hur de bodde, träffa några av deras nya vänner och att testa på utelivet i ytterligare en stad.
RSS 2.0