Detta ska jag göra i juni.

Visserligen har nästan halva juni redan passerat, men resterande dagar då.
 
○ Stå i monter på Pride med RFSU. Fett pepp!
 
○ Dricka vin och drinkar. 
 
○ Fira midsommar på finaste stugan i Borgarudden.
 
 
○ Gå på festival. Bråvalla ftw.
 
○ Sträckse Orange is the new black s03. 
 
○ Skypedejta.
 
 
○ Njuta av mina första betalda semesterdagar.
 
○ Städa och sånt tråkigt.
 
○ Umgås med vänner.

Slå pattarna i taket, Stockholm.

I höst åker Bianca och Tiffany Kronlöf ut på turné med deras föreställning Slå pattarna i taket. Piteå är en av städerna de kommer till och för fyra veckor sedan efterlyste de ambassadörer till alla turnéstopp. Jag anmälde mitt intresse och två dagar senare fick jag beskedet att jag blivit utvald att vara ambassadör när de kommer hit i slutet på oktober. Blev så sjukt glad att jag minsann gjorde några glädjehopp och tjut. Helgen veckan efter bar det av till Stockholm för utbildning, mingel, fest och att få träffa självaste Bianca och Tiffany.
 
Satte mig i bilen fredag morgon för att göra ett stopp inne i Luleå innan flyget mot huvudstaden gick. Hade saknat min septum alldeles för länge så tänkte att när jag ändå hade vägarna förbi skulle jag svänga förbi salongen där denna väggmålning finns och äntligen få det bortgjort. Så nu är nosringen tillbaka ♥
 
Slå pattarna i taket-crewet // En liten glimt av utsikten // Jag, Emma, Felicia och Sofie //
Obligatorisk bild med kändis // Ambassadörsgänget //
Karin, Felix, Bianca, Denise och Malin // Dana, Jag och Julia // Karin, Felix, Jag, Julia och Felicia.
 
Fredag kväll träffades vi på festvåningen på Södra Teatern som hade den bästa utsikten över hela Söder. Det var fint, fint, fint. Mingel, dans, lära kännande och sedan utgång. Grymt bra kväll som avslutades aningen sent då jag och Julia var hemma halv fem på morgonen och vi skulle upp vid sju.
 
Lördagen spenderades på riksteatern i Hallunda. Där fick vi lyssna på en föreläsning, utbildning i sociala medier och marknadsföring, spåna idéer och se ett utdrag från föreställningen. Hela helgen var grymt rolig och ser så himla mycket fram emot att se föreställningen i sin helhet i höst i en förhoppningsvis fullsatt salong. Fick ju en extra natt på hotell också vilket inte var helt fel innan det var dags att åka hem till Piteå igen.   
 
Hoppas vi ses 25 Oktober 19:00 i Christinasalen!
 

Just nu.

Precis just nu: sitter jag i gräset på bakgården. Det blåser men solen är framme och den värmer. Siri är kopplad i löplinan och strosar omkring, busar.
 
Precis just nu känner jag mig: tillfreds. Det är en bra dag och jag har hunnit med jobb, ärenden, livsnjutning. 
 
 
Precis just nu är jag glad över: att jag har Siri i mitt liv, att vädret är bra, att jag får en gångs skull inte bara vill sova middag. 
 
Precis just nu är jag nervös för: jag skulle vilja säga ett provsvar men då skulle jag ljuga eftersom jag ändå är säker på hur det kommer gå. Men att min kropp inte skulle fungera som den ska gör mig nervös ibland.
 
Precis just nu längtar jag efter: festivallivet. Vill bo i tält, äta langos, träffa härliga människor, se grymma spelningar, klampa omkring i gummistövlar på leriga gräsfält. 
 

Precis just nu är jag sugen på: att se något nytt, uppleva något annat. Om än bara för några dagar. Tristessen i att ha bott i en stad hela livet växer sig större. 
 
Precis just nu på bloggen: har jag skrivit detta inlägg, i övrigt ekar det tomt. Ska se till att skriva om min visit i Stockholm snart.
 
Precis just nu i livet: känns det mesta bra, det rullar på. Less och samtidigt nöjd över hur saker och ting är. 
RSS 2.0