Thursday.

Ungefär såhär fina är de flesta bilderna på mig och Beppe, haha. Att ta en bild tillsammans med en ivrig valp är inte alltid det lättaste. Blir en hel del suddiga bilder, konstiga miner och ansikten vändå från kameran innan någon bild lyckas bli någorlunda bra, men tillslut så. 
   Har klickat hem en rolig grej också som förhoppnigsvis kommer på måndag eller tisdag. Kostade en del men det är den nog värd. Kommer användas lite flitigare än min gamla hoppas jag. 

How are we still breathing? It's never for us to choose.


I veckan är det bara jag och Siri som är hemma om kvällarna och vi myser mest hela tiden, sovandes i soffan tätt intill varandra. Kan ju vara en av de bästa sakerna med att ha en hund. Har alltså inte gjort många knop denna vecka efter att jag kommit hem från jobbet, men idag ska jag i alla fall försöka få lite kläder tvättade. 

Sunday.

Sett på handboll med Tove idag, Lillpite spelade mot Malmberget. En ganska seg match med tafatt insats från båda lagen, men ändå alltid lika kul med handboll. Tidigare i veckan har jag bland annat hunnit med ett pass i feministiskt självförsvar, se midnattspremiären av Mockingjay, umgåtts med Linnea, Frej och Sandra, spelat x antal timmar Sims 4. Nu ikväll ska jag tappa upp ett bad och bara ta det lugnt.

Valpbus.

Igår var jag, mamma och pappa ute i skogen med Beppe och Siri. Full rulle med bus och spring med andra ord. Himla roligt att se, och förhoppningsvis kan de vara med varandra även när Beppe blir äldre.
   Gårkvällen jobbade jag i garderoben på Acusticum med Malin, sen hämtade jag upp mamma och så for vi på Max. Hade längtat efter ett originalmål hela kvällen så det satt verkligen bra i magen. 

2014-11-17.

Idag har jag varit hos Malin för att pyssla. Gjorde klart mitt studentalbum, och det blev ju gode fint ändå. Ser fram emot att kunna bläddra igenom det när jag blir äldre. Linnea och Agnes anslöt också efter ett tag och så bjöd Malin på julcheesecake. Älskar ledigveckorna!

Halloween.

Årets halloween var grymt! Började hos Moa med en massa härliga människor och sedan utgång på Challenge. Hade så jäkla roligt och ville inte att kvällen skulle ta slut. Var utklädd till en pumpa och måste säga att min utklädnad blev gode bra med tanke på att jag inte hade någon aning om vad jag skulle vara så lite som tre dagar innan. Bilderna är lånade från Sandra, Sofia, Agnes.
RSS 2.0