Juli - December 2013.

JULI
Första dagen i juli var sista dagen på sommarjobbet så alla sommarjobbare och flyktingungdomar åt glass på doktorsvillan och sen gick vi på sparkmuseum. Överraskade Linnea med att ge henne plektrumet som jag fångade på Paramores konsert på Bråvalla. Dansade och log på PDOL och var himla lycklig och lite för full.
 
AUGUSTI
Picknickade mest hela tiden under sommaren verkar det som. I Augusti hann jag bland annat picknicka på gränsen mellan hemmings och blåsmark och under bersiksbron. Bjöd även mina vänner på kräftkalas nere på bryggan, som jag hade längtat efter kräftsäsongen. Posta lite fina målningar i random postlådor var också något jag hann med under sista sommarlovsmånaden. 
 
SEPTEMBER
Kämpade på med FOTO2, mitt hatämne. Åt dundergod frukost hos Malin. Gick på promenader med sötaste Xina och Pi och fick dille på varm choklad med marshmellows och kanel. Fyllde 18 år och allting kändes precis som vanligt. Sista helgen gjorde jag även premiär på krogen. 
 
OKTOBER
Mamma och Andreas for till Turkiet så jag bodde ensam hemma en vecka, dunkade Aviciis nya album på högsta volym. Studentresan bokades. Jobbade på med gymnasiearbetet och köpte nya docs. En ganska händelselös månad egentligen.
 
NOVEMBER
Började november med att fira halloween och Sandra som fyllde 18. Sen for jag till Stockholm med mamma och på en tisdagskväll fick jag se imagine dragons live och dom var så bra, så bra, så bra. 

DECEMBER
Och så blev det december och vi är inne på de sista dagarna av 2013. Har tagit körkort!! Haft lilla julafton med bästaste tjejerna. Festat har jag också hunnit göra. Och fira jul såklart. 2013 har varit ett jäkla bra år och förhoppningsvis blir 2014 minst lika bra. 

Januari - Juni 2013.

JANUARI
Firade in året med bästa vännerna. Var inne på tredje månaden som jag bodde ensam hemma och provade på baconlindad kyckling för första gången. Fick en pocket av PT i julklapp som var hur bra som helst. Bakade chokladbollar med kompisarna en kväll och hade en hel del fotouppgifter i skolan.
 
FEBRUARI
En ganska dåligt dokumenterad månad. Fixade en dundergod brunch med tjejerna. Fotade månen och hade sleepover med tjejerna. 
 
MARS
Altantaket rasade mitt i allt och så fick det va tills pappa kom hem. Påskpysslade med tjejerna. Fick träffa Gracie, Elise lilla kisse, för första gången. Drog till grustaget och åkte pulka och madrass. 

APRIL
Spenderade en dag på pottan, drack varm choklad och åkte madrass. Bowlade en kväll och såklart tog jag hem vinsten, haha. Lanade sims med tjejerna och var vaken i 32 timmar. Firade valborg med fest och denna månad kom även pappa hem från Slovakien. 

MAJ
Klättrade till toppen av Ursberget. Spenderade en kväll på södra hamn och tog en massa misslyckade hoppbilder. Bakade muffins med Sandra och sen hade vi picknick på en brygga. Fotade stop motion med Malin och Linnea och längtade som bara den till sommarlovet. 

JUNI
Kanske den bästa månaden på året. Började med att skåla in sommarlovet hos Maria, några dagar senare drog jag till Frankrike med Elise. Åt den godaste glass jag någonsin ätit, shoppade massor och mådde så jäkla bra. Sista veckan spenderade jag med Sofia och Linnea på festival i Norrköping och det var något av det roligaste jag gjort. Hoppas på en favorit i repris nästa år. 
 

Spontanfest.

Igårkväll kom Sandra hit och så såg vi The Conjuring, sen blev det spontanfest. När klockan slog tio bestämde vi och Elise oss för att dra ut och jag hade verkligen hur kul som helst. Spontant är bäst. 
 
 

---


Lyssnar på maggios album. Äter paradischoklad. Ritar lite. 

2013-12-15.

Idag har jag och pappa varit i stan för att handla bland annat julgranspollor. Just nu myser jag med kissen och om ett tag hade jag tänkt fixa klappen till lilla julafton som bara är sex dagar bort. Längtar mer till lilla julafton som firas med kompisarna än till själva julafton, haha. 
RSS 2.0