2013-05-30.

40° varmt på solväggen, alla uppgifter i åk2 klara, skåpet rensat och första doppet avklaras ikväll. Mår gott!

27.

Från min, Malin och Linneas stopmotion. 
Är väl tiden på att jag uppdaterar här. Sen sist har jag spelat volleyboll och sett film med kompisarna, njutit av den underbara värmen, spelat monopol med Elise, fotat lite, gjort matte nationella och en massa annat. Igårkväll for jag mamma och Ludwig till mormor eftersom det var mors dag. Där bjöds det på gott fika och en massa prat. Nu jobbar jag med de två sista hemuppgifterna vi har i åk2 och längtar till sommarlovet som bara är nio dagar bort. 

16/5 ♠

En cola med mitt namn på, jordgubbar och annat gott, underbart väder och mina bästa vänner. Kvällen kunde inte bli mycket bättre. Tack för att ni är ni och lika lejda och onormala som mig. 

Curriculum vitae.

Sitter på skolan nu, även fast vi slutade för nästan en timme sen. Försöker redigera klart några bilder till en uppgift som ska vara klar imorgon, men det går inte särskilt bra. Den här bilden, som ska föreställa en cv-bild, tog jag på Agnes idag.

Fjortonde.

 
Ser på girls. Var osäker på om jag gillade det, men igår bestämde jag mig. Jag gillar det. Synd att jag typ ser klart alla avsnitt på två dagar... längtar till säsong tre kommer ut! 

Helgen.

I fredags hade jag och Elise Scream-marathon. Riktigt bra filmer faktiskt. Och igår bjöd ju Malin som sagt på trerätters vilket var supergott. Tog lite halvtaskiga mobilbilder eftersom jag glömde kameran hemma. Idag har jag fotat med Linnea och spenderat lite kvalitetstid med mamma. 
Kan ju säga att bilderna inte riktigt gör maten rättvisa. 

Saturday.

Har precis gjort mig klar för ikväll. Ska ha myskväll med tjejerna och Malin bjuder på trerätters. Väntar bara på att klockan ska bli kvart över så jag kan åka iväg. Hörs imorrn. 

And if you stay positive you have a shot at a silver lining.

Igår såg jag på Silver Linings Playbook. Trodde den skulle vara en töntig romantisk komedi men så fel jag hade. Den var allt annat än det och verkligen så himla bra. Se den!

---

När våra muffins var klara körde vi till södra hamn och satte oss på bryggan där. Hann med att se film hos Alexander med han, Malin, Adrian, Frej och Linnea också. Ikväll far jag till Malin för att bada jacuzzi, blir awesome.

Change of plans.

Hänger med Sandra ikväll. Vi bakar muffins med colagravy som Sandra så fint kallar det.

Silhouette.

B&W.

Bara en halv skoldag idag och sen är det långhelg. Fyfan vad skönt. Stannar dock kvar ett litet tag på skolan för att ta cv-bilder på linnea. Kvällen spenderas hos Sofia och imorgon ska jag sova ut. 

Tuesday.

Tisdag idag då. Varit på skolan, gjort en intervju, sett Sons of Anarchy. Rutinen sitter som den ska.   
 

Igår.

Spenderade min fredagskväll på Ursberget med dessa tjejer. Vi satt på en filt, tittade på utsikten, åt oreos och drack varm choklad. Alltid roligt att göra något annorlunda och inte bara sitta inne och se film!
 

Vaya con dios.

Imorgon ska jag klättra upp till toppen av ett berg (inte ett särskilt högt, men ändå). Och så ska det grillas lite och mysas med mina favoriter. Jag har så himla fina vänner. 

2013-05-02.

Vill bara hem och sova egentligen, men bara en och en halv timme kvar nu tills jag kan slänga mig i sängen och se på Sons of Anarchy. Ikväll ska jag i alla fall simma. Jag, Linnea och Sofia gjorde det förra veckan och upptäckte ju att det faktiskt var ganska kul. Får se om jag orkar ta mig till simhallen en gång i veckan.  

Snart.

Längtar så jävla mycket.

Bilder.

Några bilder från Malins kamera som togs igår. Alla lyckades dock inte fångas på bild. 
RSS 2.0