En sångtext.


Freeeedaaag! Så skönt med helg. Ikväll blir det bio med Sofia och Matilda.

Då hade jag ändå haft en ärlig chans.

Sådär ja, nu är jag klar med en läxan om mediekonsumtion. Bara några tyska och engelska glosor kvar. Inte så jobbigt egentligen när inget annat står på shcemat, förutom att se ett avsnitt av Once upon a time då såklart. 

Lillkissen har ju kastrerats idag. Han måste vara inomhus några dagar för att låta såren läka. Stackaren vet inte riktigt vad som pågår när vi inte släpper ut honom i vanlig ordning när han klöser på dörren. Nu ligger han dock bredvid mig i sängen och sover. 

It's not what it seems like.

Så fasanfullt bra. Så fasanfullt bra. Så fasanfullt bra. Så fasanfullt bra. 

Alligator sky.

Sofia tyckte jag skulle blogga med bilderna hon tog idag så här dom. Ett mycket fint avtryck, kvinnan herself och någon som hade glömt logga ut från en av nomaderna. 

29-08-12.

Jag ska alldeles strax gå ner med hundarna för att möta mamma och sedan hämta upp Ludwig. Vi ska nämligen till mormor där det bjuds på middag och säkert efterrätt också. Vi ska fira att hon fyller år, hela 65 år gammal blir hon idag. Min fina, fina mormor. 

Onsdag.

 
 
Sitter på svenskan nu, ska skriva ett resereportage... det går sådär, med tanke på att jag sitter här och bloggar.

Chasing pavements.

Hej, bloggen! Höll nästan på att glömma bort dig idag. 

Idag har jag gått hungrig mest hela dagen då det blev sisådär 6,5 timmar mellan lunch och middag. Måste börja ta med mig ett mellanmål till skolan när vi slutar så sent. Annars så är det helt okej med mig, har lite läxor och jobb som väntar, men ikväll tar jag det lugnt... är alltid så himla lat på måndagar. 

Maja & Tigran.

Tigran var så himla fin på den här bilden att han förtjänade ett helt eget inlägg. Fick höra att han var lite av en bråkstake när man skulle göra i ordning honom, men ute på ridbanan var han så duktigt och bäst på bild blev han också. 

Ändring.

Tyckte jag var lite väl ego med bara bilder på mig själv i den förra headern så nu har jag gjort en ny med lite gamla godbitar. Ändrade också antalet bilder, men principen är ju detsamma. Trianglar. Har även lagt till en bild i menyn om ni inte ännu lagt märke till det. 

†††

Saint or Sinner?

Saint or Sinner? by elinwi featuring oxford shoes

If i show you.

I onsdags följde jag med Linnea på hennes ridlektion. Efteråt for vi hem till henne och åt fruktsallad och såg på Alice i Underlandet. Hur som helst, självklart tog jag några bilder på lektionen och jag hade tänkt lägga upp dem här några stycken i taget. Hästarna gör sig så himla bra på bild, speciellt en häst som hette Tigran! 

Origami.

Testade på origami för någon dag sen. Vek mig en trana som nu vilar fint på hyllan ovanför sängen. Ska nog göra några fler för att utsmycka mitt rum ytterligare. 

Hemmakväll.

Igårkväll blev det en hemmakväll. Köpte hem lite grönsaker + dipp, en tidning och två st snapple. Ni som inte har smakat snapple förut borde verkligen göra det! Huuuuur gott som helst, speciellt smaken raspberry peach. Den är definitivt värd sina 25kr.  

BILDBOMB 2.

Hade ju lovat att visa mer bilder från grillfesten så här, lite väl sent, är dom! 

Lite fint.

Fint.

Fint. by elin featuring j brand skinny jeans

Sandros och Soffe.

Igår var jag och myste med två favvisar, åt fruktsallad och såg på film. Sedan somnade vi alla tre i soffan ett tag, det var mysigt det också. Hem kom jag vid tre men lyckades inte somna förns halv fem typ, därav orsaken att jag just har ätit frukost. 

Fotografisk bild.

Känner att jag har slackat av lite här på bloggen, men har haft mycket annat för mig. Nu har det ju snart gått en hel vecka av skolan och vi har fått prova på alla nya mediaämnen. Idag hade vi fotografisk bild och det är ju lätt nya favoritämnet, haha!

F Ö R S T A.

Imorgon börjar allvaret. Hejdå sommarlov, hej skola och världens sämsta schema... 

BILDBOMB.

Haha, man måste ju bara älska Linneas blick!Agnes kan det här med att hoppa!Hojna är en riktig linslus, hon är med på minst hälften av alla bilder i kameran, haha. Mästerfotografen Sandra vet hur man hanterar fokusen!  De flesta bilderna var inte riktigt användbara men tycker jag fick ihop en ordentlig bildbomb ändå. Hade grymt roligt igår med god mat, spel, dans, trevligt sällskap och allt sånt där. Det här är då bilderna från min kamera, bilder från allas mobiler och möjligtvis Sofias kamera kommer senare. 

Jag behåller mina tankar för mig själv.

Hej, vi hade kul igår.

Maxstar platform.

Åh, jag har beslutsångest. Jag är så himla sugen på att beställa hem några av dessa pjucks. Men som sagt, beslutsångest. För det första vet jag inte vilken färg jag vill ha, för det andra vet jag inte om jag vill ha höga eller låga och för det tredje vet jag inte om de är värda att lägga pengarna på. Får se om det blir ett köp eller inte... för sjukt snygga är de ju. 

Grillfest.

 
 
Är hos Sofia nu. Grillfesten är snart igång, vi väntar bara på Mallan och Agge. 

Nytt.

Idag har jag varit på stan och köpt block och pennor. Hittade några snygga tröjor som jag gärna hade tagit med mig hem, men det får bli när lönen har kommit. Nu ska jag ta en dusch och göra mig klar för ikväll ska jag till Slammermora. Tar med mig kameran så förbered på en bildbomb imorgon (om jag kommer ihåg att ta en massa bilder det vill säga, haha).

Jag ger dig min morgon, jag ger dig min dag.

En mycket god tårta och Mini M.I.G hos Elise tidigare idag. Har nyss kommit hem och ska se ett mycket efterlängtat avsnitt av Awkward. Kom just på att jag missade säsongspremiären av Once Upon a Time också (satan...), får väl se reprisen på söndag.  

Sommarvärme.

Ingen har väl missat hur bra väder det har varit de senaste dagarna. Även denna dag skiner solen så jag har legat ute på gräsmattan och läst. Nu sitter jag på altanen och tar det lugnt efter att ha ätit en sen lunch.

Romeo is bleeding to death.

Har varit ut med hundarna på en kort promenad, fixat lite grejer och ska snart iväg på möte. Efter det ska jag se Hart of Dixie som jag missade igår, sen får vi se vad resten av kvällen har att erbjuda. 

Yesterday.

Igår var jag med Sofia. Vi mös på i solen med ananas och körsbär, sedan gick vi till en badvik där vi satt på några stenar och efter ett tag kom Linnea också dit. Kvällen avslutades hos Sanna med ytterligare några fina tjejor. Idag lyckades jag ta mig upp när väckarklockan ringde förresten. Bra jobbat, Elin!

Mirror, mirror on the wall.

En dag på ikea.

Såhär såg jag ut igår. Byxorna är realtivt nya, från Lindex. Tvingade in Elise i ägget. Om den gjordes i en större storlek skulle jag lätt köpa en. Hade en jättabra dag i Haparanda igår. Åt supergod mat och hade det allmänt trevligt. Köpte lite nya möbler till mitt rum hos mamma, bland annat ett sängbord. Lite smågrejjer, godis och ett par skor fick jag också med mig hem. 

Magiskt.

Ikea.

Hej, hinner slänga in ett inlägg här innan jag ska börja göra mig klar. Ikväll sover jag i Borgarudden på Elise stuga därför att imorgon far vi till Happis för en dag på Ikea. Åh, vad jag har sett fram emot det här. Ska bli så himla kul! Lite nya möbler ska handlas, eller åtminstone beställas och ett stopp på Candy World blir väl inte heller helt fel. Får väl passa på innan jag joinar kompisarna på godislöfte-fronten. Som ni förstår kommer bloggen att stå stilla fram till på tisdag. Jag har tyvärr inte hunnit tidsinställa några inlägg så ni får hålla ut, haha! Peace.

Lördag.

Idag vaknade jag äntligen innan mer än halva dagen var förbi. Skönt! Nu kanske jag kan lyckas med att ställa om dygnet. Har försökt i en vecka utan att lyckas, haha. Stänger ju bara av alarmet och somnar om hela tiden. Oboy, vad intressant. 

Gårkvällen.

Raise your fingers for one last salute.

I onsdags hängde jag med Marcus och Linnea. Först var vi på Strömlida och pratade om allt möjligt, gick runt i skogen osv. Sen hann vi med ett nattkäk på Max innnan vi drog vidare till Linnea. 

Your history is mine.

Ikväll drar jag till Hortlax för att umgås med Sandy, Mallan och Koalatjejen (a.k.a Agnes). 

Hart of Dixie

En serie som jag nyligen har börjat följa är Hart of Dixie. Redan efter de första 15 minuterna kände jag på mig att jag skulle gilla den här serien och efter två avsnitt är jag fast. Om jag skulle beskriva serien med ett ord skulle jag nog säga att den är mysig. Den är väldigt lättsam och det är kul att se Rachel Bilson i en annan roll än Summer från OC. 

Finflickan.

Sol är så gullig på den här bilden. Hon ser så liten ut och som att alla borde tycka synd om henne, haha. Den är från första gången vi badade henne, bara någon vecka efter att hon flyttade hem till oss. 

Nolia.

I veckan har Noliamässan varit här i Piteå. Jag var där igår med Linnea, Sandra och Sofia. Vi gick bland alla husvagnar och husbilar, suktade efter allt gott i mattältet och så hann jag och Sandra se Sofia dansa i sin mycket fina björndräkt. Med mig hem fick jag den här handen som kommer bli finfin att hänga ringar på. 

Hur söt som helst.

A great way to start your day.

Bästa sättet att starta dagen på. En god frukost! Haha, det känns som att det enda jag pratar om i min blogg är frukost. Men det är lätt att använda som bildmaterial helt enkelt. I alla fall, avokado är huuuuur gott som helst att ha som pålägg. Om ni inte har ätit det förr, gör det! 

Engelska kolor.

Inspo from Lookbook.

All I need is you.

Snodde några bilder av Linnea
I lördags var jag som sagt på luleåkalaset med några fina vänner. Blev en riktig lyckad kväll även fast jag inte vann på chokladhjulet, haha. Kapten Röd var grym, likaså publikhavet. Dead by April var minst lika bra. Ni som inte var där missade något! 

Now you're telling lies.

I början av sommaren läste jag den första boken i Pretty Little Liars-serien. Hur bra som helst! Om ni gillar tv-serien kommer ni inte bli besvikna på boken. Tips till er som letar efter något nytt att läsa, eller kanske till nästa läsuppgift i skolan. (Shiiit, inte länge kvar nu...)

Insta.

Några av mina senaste bilder från instagram! Där heter jag @elinwiklund. 

MC Boots.

Ack så snygga, ack så dyra. Inte värda 1199kr, om dom bara vore några hundralappar billigare. Från BikBok för er som undrar. 

En önskan.

Den här bilden får mig att önska att jag hade ett macroobjektiv i min ägo. 

You gave me something that I didn't have.

Two can keep a secret if one of them is dead.

I sommar har jag hamnat lite efter med att se alla tv-serier. Tar igen det ikväll. 

Sweet dreams.

Små som kvittrar.

Hos mormor fanns det fågelungar som var hur söta som helst. Hann ta några bilder på dem innan de blev utknuffade från boet.  

Ljuvliga sommar.





May angels lead you in.


Dessa bilder har jag visst glömt att visa. Jag och Linnea var på en promenad (flera veckor sedan, haha) och då gick vi förbi Tottes stall. Där träffade vi på världens sötaste shettisar, ville bara smälta när jag såg dem! 

Kvällsljus.

Jag älskar ljuset i dessa bilder, framförallt i den nedre bilden då solen inte syns alls. Borde ta mig ut och fota mer i motljus när solen är påväg ner. Japp, det ska jag!  

Att finna det där lilla extra.



Hittade gamla fotoalbum som farmor/farfar lämnat efter sig och jag fullkomligt älskar dem! De är så himla orginella med de urklippta texterna från bl.a. serietidningar. Det är inte något som jag har sett tidigare. Största inspirationskällan och sporren till att göra något kreativt (just nu) måste jag säga. Kanske visar ännu mer bilder från albumen sen. 

Morgonstund har guld i mun.

En av sakerna jag älskar att kunna göra på sommaren är att sätta mig ute på altanen och äte frukosten i solen. Det är helt underbart att börja sin dag så! Här är en bild från då jag och Elise var hos mormor och åt  frukost på vår egna lilla altan. 

A while ago.

New in.

Mina två senaste inköp. Den vita koftan är från H&M och tröjan är från Lindex. 

New hairdo.

Igår var jag hos frissan och skaffade mig en ny hårfärg. Även en decimeter hår klipptes av. Kan inte säga att det inte är annorlunda att se sig själv i spegeln, men nöjd är jag! 

Forever safe.




03-08-12/04-08-12

Nu har jag fått ordning på designen också (skönt!). Idag har det inte hänt mycket, men imorgon bär det av mot Luleå för att spendera kvällen på luleåkalaset med några vänner. Ser fram emot Dead by Aprils framträdande. Bonnie Tyler och Kapten Röd blir väl inte heller helt fel.  Bussen hem går fem-sex på morgonen och när jag väl är hemma kommer jag lägga mig och sova i mååånga timmar, men jag har tidsinställt några inlägg så en blogg helt utan uppdatering blir det inte. 

Hur mås det?

Regn, åskväder, sol, värme, molnigt och så regn igen. Vädret lider ju av seriösa humörsvägningar! Nu ska jag pallra mig iväg till affären i alla fall, korven saknar sitt bröd, vettu! (Gud så ful jag är...)

RSS 2.0