Inga rasister på våra gator.

Idag stod vi med ryggen vänd mot Åkesson. Glädjer mig att så många demonstrerade och stod enade mot rasismen. Fuck SD och deras politik. Inga rasister på våra gator, inga rasister på några gator. 

Ny telefon.

Idag är jag glad. Har nämligen en sprillans ny iPhone 5s i min ägo. Kände att det var dags att uppgradera från min 4a som hade tre år på nacken. Annars så vill jag helst begrava mig själv under täcket och inte komma fram igen förrän vi far till Turkiet. Så stressad över alla skolarbeten och istället för att faktiskt plugga gör jag allt annat och blir ännu mer stressad. Ond cirkel det där, att man ändå aldrig lär sig. 

2014-05-13.

Idag har varit en himla bra dag faktiskt, inte av någon speciell anledning egentligen, utan bara känns så. Började med att kliva upp alldeles för tidigt (07.00, inte gjort det på en evighet typ pga att vi har ett ganska najs schema) för att fara till skolan och hålla mitt nationella tal. När det var gjort hade jag resten av dagen ledig. For hem och sov lite mer, sen har jag mest pluggat och sett på tv. Hade också ett vettigt samtal om politik med Ludwig för en gångs skull. 

Gudrun Schyman.

I fredags var jag på Homeparty i Luleå och lyssnade på bästa Gudrun Schyman som föreläste. Efter föreläsningen hann jag gå fram och ta en bild med henne och det gjorde min dag. 

Torsdag.

Galet hur chill denna skolvecka har varit för SA3B. I måndags hade vi en lektion, tisdag var vi lediga, onsdag hade vi två timmar sovmorgon och slutade nästan två timmar tidigare än vanligt, idag har vi haft två lektioner och imorgon är vi lediga. Synd bara att all denna ledighet är på grund av att vi har en massa självstudier och en drös med uppgifter att avklara innan vi drar på studentresa så riktigt så chill är det inte. Snart har jag i alla fall bockat av ett arbete på att göra-listan, och det är ju skönt.
 

Tre glada besked.

Ett flak till studenten är nu fixat. Vilken lättnad! Trodde nästan att vi skulle behöva gå där ett tag. // Jag har fått sommarjobb, på ABB, och jag är så himla glad över att jag inte kommer bli arbetslös. // Broiler kommer till Bråvalla, nog för att detta besked kom för typ mer än en vecka sen, men värt att nämna ändå för det gör mig glad. 
 

Slutet på långhelgen.

Fredag kväll for jag och Linnea till Acusticum för att lyssna på A tribute to Robyn, sedan mötte vi upp med Sandra för att mysa på Nodo. Lördagen började jag med att gå på Loppis med Linnea. Fyndade en jacka för 30kr! Pappa fyllde även år i lördags så firade honom med lite tårta när jag kom hem. På kvällen var det Skaparfesten på Kårhuset. Förade hos Maria innan jag och Linnea drog vidare. Hade en himla bra kväll!! Idag så har jag testat glassar på PT, blev en riktigt god frukost haha. Och ikväll var jag på introduktion för ett jobb. Det var den långhelgen det. Bara tre veckor kvar till ännu mer ledighet, fast då i Turkiet. Gash så när det är nu!
Två bilder från igårkväll. På den till vänster hade vi precis kommit dit, alldeles blöta i håret efter att ha gått från Maria till Kårhuset medan det snöade.
 

Långhelgen so far.

I tisdags fixade jag, Maria, Victor och Rebecca första maj-flyers och hängde upp första maj-affischer och så var jag på infomöte i Luleå inför ett serveringsjobb. I onsdags köpte jag fika på Coop, hämtade upp Sofia i munksund och så for vi hem till mig. På kvällen firade jag valborg tillsammans med hela gänget hos Alle, åt en grymt god middag och spelade maffia och goat simulator. I torsdags var jag först på manifestation för 2-åriga Maria som ska utvisas, sen gick jag i första maj-tåget och ropade slagord som "ropen skalla, ett sverige åt alla" och "sluta segregera, börja integrera" och det var fint. Sen var det träff på krokodil med liveband och talare och det var också fint. Kvällen spenderade jag i Linneas grillstuga med henne, Elise, Sanna, Frej, Alle, Malin och Sandra. Idag har jag än så länge bara spelat the sims, förhoppningsvis ägnar jag kvällen till något annat.
Från i tisdags och i torsdags.
RSS 2.0