Pre-stdnt 3.

Igår var det tredje pre-stdnt, den sista innan studenten. Hade en bra kväll som började tillsammans med Elise, Linn och Alle. Väl på challenge var det mycket mer folk än vad jag förväntat mig, men det var ju löning trots allt. Avslutade kvällen på Big Boy innan Agge så snällt skjutsade hem mig, Sofia och Anton. I brist på bilder, här är en från p-town på oss sistnämnda. 

Påskhelgen.

Spenderade min påskhelg på i riksting i Herräng. Jag var där som åhörare så fick lyssna på en massa intressanta debatter, men tyvärr inte delta. Har haft riktigt roligt och det var sjukt lärorikt. Bra väder hade vi också så under pauserna satt vi ute och njöt av solen. Och så var ju Jonas Sjöstedt där och höll tal för oss!!! På vägen hem blev det ett stopp i Uppsala på några timmar så jag, Maja, Johan och Victor gick till domkyrkan för att titta lite och sen satte vi oss på gräset och myste innan tåget gick hemåt. 

2014-04-08.

Idag har jag hunnit med både det ena och det andra. Bland annat har jag blivit fotad till skoltidningen och så har jag postat brev och öppnat ett nytt konto på banken. Nu ska jag plugga samhälls och svenska/filosofi innan jag avslutar denna dag med att börja se Game of Thrones. 
 

Morgonen.

Idag bjöd Sofia på brunch. För att citera Sandra: ett väldigt bra initiativ!
 
Detta var ju såklart något som var tvunget att förevigas på bild:
 
Sen kunde vi hugga in på all denna goodiness. Sånt här tåls att göra oftare!
 
Sen satt vi och pratade om allt och inget, sådär som bästa vänner gör och helt plötslig insåg vi detta. Vilken lycka!
 

Senast.

Vad har hänt sen sist då? Jag har redovisat gymnasiearbetet och nu återstår det bara att rätta rapporten och sen är det äntligen över. Jag har fikat på Ekbergs med Linnea, Sandra och Sofia, alltid lika mysigt. Jag har skrivit högskoleprovet som ändå gick helt okej måste jag säga. Och igårkväll var jag på feministfest hos Unni. Så himla kul och trevligt med en massa härliga brudar på ett och samma ställe. Tog dock noll bilder, tråkigt. Idag klev jag upp kl tre och nu, sex timmar senare håller jag på att somna medans jag skriver detta.
Gammal arkivbild.
 
 
RSS 2.0