2013-08-08.

Idag har jag bakat paj som jag snart ska få bjuda mina vänner på. Om en timme ungefär kommer dom hit och då blir det kräftkalas nere på bryggan. Som jag längtat efter kräftsäsongen alltså.

Måndag.

Idag har jag varit med Sandra och Sofia på stranden. Myst med Sandra nere på bryggan. Hittat en bortsprungen hund och tagit hand om den i en halvtimme innan ägaren kom för att hämta upp den. Gått långpromenad med pappa och hundarna. Spelat the Sims. Dunkat musik. Och så vidare.
 
 

Frankrike 2013 - del I.

Vi bodde i en jättefin lägenhet i Antibes. Det fanns tre sovrum och det här sov jag och Elise i. Vi hade två egna badrum och balkong. Från den stora balkongen, som var på andra sidan lägenheten, hade man utsikt över en båthamn där en massa privatägda lyxyachts var och till vänster kunde man skymta Nice.  Vi hade sol hela veckan och ungefär 30° i skuggan så när vi inte var i gamla stan och shoppade var vi på stranden och mådde gott. Åt kulglass en dag och den mörkrosa glassen, som var en hallonsorbet, var nog den godaste glassen jag ätit i hela mitt liv. Skulle kunna fara till Antibes igen enbart för att få äta den glassen igen, typ. 
Vi spenderade mest tid i gamla stan eftersom det var där all shopping var och allting var bara jättefint. Stenbyggnader, smala gränder och små, mysiga affärer. 
 
RSS 2.0