Torsdag.

Jag, Linnea, Sofia och Sandra provade på Linneas nya reflexskärm idag på fotolektionen. Imorgon kommer pappa hem över helgen. Fyra veckor sen sist jag träffade honom så det ska bli kul. Kommer mest troligtvis inte blogga något mer denna vecka då min helg är fullproppad med saker att göra. Just so you know.   

200113

Avslutade denna vecka med att se den här filmen. Helt okej ändå. 

Usch.

Ååååh, buuuuhuuu... Zorro har tagit död på en fågel och nu är bron full av fjädrar och säkert en massa olika delar av fågeln. Vågade inte titta ordentligt för det sista jag ville se ikväll var fågelinälvor precis utanför ytterdörren. Så himla störande att första gången Zorro tar hem en fågel så är det när jag är hemma själv. 
Varför kan du inte bara vara såhär liten och oskyldig igen?

Hade egentligen velat fara på gymmet idag, men det kom jag på när gymmet redan var stängt. Gjorde istället en tacopaj och så klickade jag hem några plagg från notme också. Ikväll har jag inga planer så jag tror minsann att det blir att ta ett bad med mitt nya lavendelbadskum.  
Imorgon ska jag fota mamma och hundarna till en fotouppgift i skolan. Bilden ovan tog mamma när hon var ute och körde idag. 

Friday.

Lite bilder från igår under chokladbollsbaket.

Idag har jag...

Ätit kycklingtärningar och kroketter. Sovit en stund på soffan. Sett några dramallamas på tv. Knäppt lite bilder. Plockat ur diskmaskinen. Lyssnat på musik. Och så vidare. 

Donnerstag.

Nyss hemkommen från da gym. Nu ska jag äta kvällsfika och plugga tyskaglosor. Imorgon är det fredag (woohoo) och då kommer mina bästa på besök. Och från en sak till en helt annan... funderar på om jag borde stöka unden julen också, det börjar nog vara dags nu. Tjingeling. 

I know it's hard when you're falling down and it's a long way up when you hit the ground, get up now.

Har fotolektion just nu och sen är det bara en lektion kvar för dagen. Idag ska jag vara med Sandra och så ska vi på gymmet också, förstå gången för henne till och med. Annars flyter väl vardagen på som vanligt.

Vardag.

Idag bjuder mamma på middag så snart kommer hon och hämtar mig. Sen ska jag och handla då det är både slut mjölk, smör och kattmat. Intresseklubben antecknar. 

WO.

När man heter Elin Wiklund och har sprungit på löpbandet i en timme så kan man känna sig stolt. Nu är jag helt slut i kroppen så jag ska hoppa i duschen och sen i säng. På torsdag blir det ett kombipass (längtar till och med). 

Sankta Psyko.

Fick beställa hem en bok i julklapp av PT så jag beställde hem den här, Sankta Psyko. Jag började läsa den utan särskilt höga förväntningar och överraskades glatt. Det är utan tvekan den bästa bok jag läst, någonsin. Sjukt spännande och otrolig svår att lägga ifrån sig när man väl börjat läsa. Ni borde verkligen läsa den! 

Go och gla.

Hej på er. Igår såg vi på Taken 2, spelade nfs och skrattade en hel del. Ikväll ska jag till Sofia där vi förhoppnigsvis ska se Ted och möjlivgtvis spela lite guitar hero också. Nu däremot ska jag gör middag, pusshej!

On top of the world.

Idag har jag lagat sjukt god mat. En av de godaste måltiderna jag gjort sen pappa for till Slovakien. Tips till er som inte provat på det: baconlindade kycklingfileer, så himla gott! Nu ska jag chilla ett tag innan jag börjar röra mig mot Alle där resten av gänget är. Och bäst av allt, det är FREDAG. 

♠♠♠

Har nyss tryckt i mig en massa popcorn och nu ska titta på Victoria Secret Fashion Show 2012. Boosting my confidence big time! Haha, alltså nä... vet inte varför jag gör som jag gör. Jag är glad i alla fall.

Ikväll ska jag hänga med dessa gullepluttar. Puss på er :*

Nobody said it was easy...

Idag har jag spelat handboll för första gången på över ett år. Måste säga att jag har saknat det, så jag kanske ska fortsätta träna, men det återstår att se. Hem kom jag med fyra blåsor på högerhanden också, ganska härligt det med! Nu ska jag snart hoppa i duschen, sen så ska jag renbädda sängen och se några avsnitt Six Feet Under. 
Med noll nya bilder att visa så bjuder jag på en goding från sommaren!

2013.

Firade in det nya året med fina vänner. Bilderna är från Malins blogg.
RSS 2.0