Lördag, söndag.

Fest stod på schemat igår. Började kvällen hos Tove, sedan hamnade vi på en förfest i stan innan vi gick till Statt där jag bland annat träffade Sanna. Var en av de bättre kvällarna igår måste jag säga, hade så himla roligt ute på krogen. Att man fick glida förbi kön och slapp betala inträde gjorde inte det hela sämre. Idag har jag haft på mig hörlurarna mest hela dagen bortsett från några timmar då jag hälsade på Linnea på hennes jobb och sedan följde med hem till henne för att umgås ett tag, samt ikväll då jag varit med Tove. Vi käkade middag tillsammans och sedan bestämde vi ganska spontant för att gå på bio. Såg Magic Mike XXL och den var bra, mycket bättre än första filmen!  

Lill-lördag.

"Magic Mike + godis ikväll?" frågade jag. "Ja!! Alternativt ta en öl på PDOL pre party" svarade Linnea. Vilket jag var all for så vi bestämde oss för att göra båda. Lillebror som nyss tagit körkortet fick skjutsa in mig till stan. Köpte med mig godis, gick hem till Linnea och så tittade vi på film, snackade killar, drack cider. Var på statt strax innan tolv och där tog vi en öl/drink, dansade, träffade arbetskollegor och vänner. Bra kväll helt enkelt.

I fredags.

Med vänner på ett köksgolv och lite alkohol i kroppen. 
 
Lina, Cissi och jag tog först ett glas på Nodo innan vi gick till Linneas lägenhet. Så himla kul att träffas såhär och umgås med de man känt i flera år fast aldrig riktigt umgåtts med utöver jobb eller så. Efter någon timme med att catcha upp gick vi till Statt och sedan fick ett besök på Max avsluta kvällen innan jag stöp i sängen halv fem på morgonen. 

3-5 juli.

Tanken var att gå på festival, Siesta i Hässleholm, men de gick i konkurs så istället blev det en hotellweekend i Malmö. Inte fy skam det heller. Vi bodde på ett fint litet hotell precis vid centralstationen och en halvtimmes promenad från Möllan. Shopping, dans på KB och Moriskan, dagstripp till Köpenhamn, Tivoli och parkhäng sammanfattar helgen ganska bra. Fattade verkligen tycke för Malmö, skulle väldigt gärna åka dit igen och se lite mer av staden. I övrigt var det bara kul och grymt skönt att se någonting annat, uppleva något annat.  

Bråvalla 2015.

Vet knappt vart jag ska börja. Självklart befann jag och Linnea oss på Bråvalla i år igen. Tredje året nu. Det här året har definitivt varit det bästa av de tre, har haft så sinnesjukt roligt. Inget slår festivallivet. Som vanligt är jag sämst på att komma ihåg att ta bilder men hade inte tänkt skriva särskilt mycket så låter de tala ändå. Direkt hämtade från mobilen, helt utan redigering eller speciellt utval så bare with me.
RSS 2.0