Vardagen.


Lyssnar på imagine dragons nya album på repeat // Har myskväll med bästa tjejerna in på småtimmarna // Städar mitt rum (flerdagarsjobb) // Skypear med Sofia // Sover på soffan när jag inte jobbar

2015-02-20.

Igårkväll frågade Linnea om jag ville ses och självklart ville jag det. Hon bakade muffins och jag åt dem. Och så pratade vi såklart en massa, om sådant som hänt och kommer att hända. Inga konstigheter där inte. // Ikväll åker jag till Luleå för att hälsa på Elise, var ju ett tag sedan jag umgicks med henne. Planen är att ta någon öl eller så på Stuk sedan slaggar jag där. Så skönt med helg!!

Stockholm.

Verkligen haft det bäst i Stockholm. Vi bodde på Nordic C Hotell i de minsta rummen man kan tänka sig. Var för övrigt ett väldigt fint hotell med asgod frukost och bästa läget, mitt i centrum. Ganska så många timmar ägnade vi till shopping och jag fick med mig en hel del hem. Drinkar på Wokhouse, sushibuffé, The Imitation Game på bio och åka skridskor i Kungsträdgården hann vi också med. Vi for även till Naturhistoriska vilket var en skön omväxling mot för alla timmarna på stan, där såg vi även en film på IMAX-bio. På fredagen blev det utgång och det var väldigt roligt om än lite kaos. Har skrattat så himla mycket under denna resan, har haft det så jäkla roligt så tänkte jag bjuder på två bilder från sista dagen när vi fördrev tiden i lobbyn på hotellet och dog av skratt. 

Onsdag onsdag onsdag.

I lördags kom jag hem från Stockholm, ett litet inlägg om den resan kommer upp senare. Dagarna sedan dess har jag hunnit med studiecirkel, jobba, se film med killarna, sova middag och vara uttråkad. Längtar som ett as till helgen, har inte varit det minsta taggad på att jobba i veckan. Ikväll umgås jag med Sandra i alla fall. Perfekt sätt att fördriva tiden tills helgen är här. 

Jag och Siri tog en snygg selfie härom dagen. 
 

Svar.

Blev nominerad av Linnea att svara på elva frågor. Här är de.
 
1. När var senaste gången du grät?
När jag och Linnea vinkade av Sofia på flygplatsen tror jag var senaste gången jag grät för att något kändes jobbigt eller så, vilket var lite mer än en månad sedan. Sen händer det ju ibland, ganska ofta faktiskt, att jag skrattar så mycket att jag börjar gråta, senast det hände var i fredags. 
 
2. Vad står det i det senaste smset du fick?
"Ombesiktning då" från pappa. Var på bilprovningen imorse och de hittade två fel så resultatet blev ombesikntning, inte särskilt förvånande men för att ha gått nästan 44k mil håller den ihop bra.
 
3. Kan du berätta någonting om dig själv som många inte vet?
Att bli lämnad utanför, inte känna mig inkluderad och att inte vara med på det som mina vänner gör är det värsta jag vet.
 
4. Ångrar du någonting?
Det är klart att jag kan önska att jag hanterat vissa saker på ett annorlunda sätt, men jag anser inte att man ska gå runt och ångra sig över saker som man inte har någon kontroll över eller kan göra någonting åt. Det som har hänt har hänt liksom. Så nej, för tillfället ångrar jag inte direkt någonting.
 
5. Har du någon guilty pleasure?
Brukar titta på MissLissibells videos på youtube ibland.
 
6. Vad är det pinsammaste du gjort?
Skulle nog säga den gången gången jag sprang uppför trappen till krogen och blev fasttagen av vakten efter typ tre trappsteg. Jag menar, trodde jag på riktigt att jag skulle lyckas? Tur är väl att om än jag fortfarande tycker det är sjukt pinsamt så kan jag skratta åt det idag. 
 
7. Vad är det finaste du vet?
Siri var det första jag tänkte på när jag läste denna fråga, och hon är ju bland det finaste jag vet. Att man kan älska en annan varelse så mycket alltså. 
 
8. Vilken låt lyssnar du på mest för tillfället?
Firestone med Kygo toppar listan av de låtar som jag lyssnar på som mest just nu.
 
9. Om du fick chansen att träffa vilken person som helst i världen, vem skulle det vara?
Två personer jag faktiskt skulle vilja träffa och ha en dialog med är Amy Poehler och Tina Fey. 
 
10. När är du som lyckligast?
När jag umgås med mina vänner, när jag är ute på äventyr, när jag får gosa med min hund, när det inte finns någon stress och när det inte finns någon osämja i min tillvaro, när jag känner mig fri, fri att göra precis det jag vill.
 
11. Om du hade allt mod i världen, vad skulle du göra då?
Jag skulle ta alla chanser jag hade som skulle leda mig dit jag ville. Jag skulle inte spela säkert och välja det som är bekvämast, jag skulle göra precis det som faller mig in.

2015-02-08.

Nästan haft lite vårkänslor idag när solen har visat sig och asfalten är framme på till och med på mindre vägar. Nu äntligen är ledigveckan här också. De senaste två dygnen har jag jobbat 28h och sovit ca 6h, är ganska sliten med andra ord och i behov av lite ledighet. Och på onsdag åker jag till Stockholm med Mathilda, Sanna och Linnea. Känns bara bra nu!!
RSS 2.0