Slutet av veckan - PDOL.

Torsdag såg vi Syster Sol och hon var grym. Fredag var vi först hos Agnes, vilket var himla kul, innan vi for in till området. Blev dock ganska otaggad när vi väl var där så avslutade kvällen inte allt för sent. Lördag började vi hos Elise, sedan for vi vidare till en annan förfest i Öjebyn innan vi for till stan. Hade jäkligt roligt och allt som allt var det en lyckad kväll. 
 

Början av veckan.

Varit på Gläntan med pappa och Siri • Badat och åkt vattenskidor i Bullerviken • Myst med Sandra, Agnes och Sofia på PHB • Jobbat och fått oljefläckar på mig stup i kvarten • Hängt med Linnea och Frej på Hemlunda

2014-07-19.

Idag har jag inte gjort många knop, har mest bara myst med Siri i soffan. Det är så skönt att bara ta det lugnt under helgerna eftersom jag jobbar mån-fre varje vecka. Tur att man har ett roligt jobb i alla fall!

Juni, juli.

 

Siri.

För snart en månad sen adopterade vi en hund. Siri heter hon och hon är helt underbar om än lite jobbig ibland. 

Bråvalla 2014.

Körde de hundra milen ner till Norrköping för att, precis som 56k andra människor, gå på festival. Såg imagine dragons för andra gången. Åt langos varje dag. Sov i någon annans tält. Var sååååå nära att få ta en selfie med Alesso, men stod tre personer för långt bort. Träffade mina hjältar (nedersta bilden). Frös i regnet och svettades i publikhaven. Dansade på silent disco. Såg Axwell Λ Ingrosso och det var magiskt. Bevittnade ett slagsmål. Drack pepsi i mängder. Hängde med härligt folk. Och så bilade vi hem igen efter en helt fantastisk helg för att göra om det igen nästa år.
RSS 2.0