Helgen.

Spenderade min fredag kväll med mina bästa vänner hemma hos Agnes. Vi mös på med fruktsallad och kladdkaka, pratade om allt möjligt och tittade på let's dance. Idag har jag jobbat, cash is king och så vidare. Ikväll kommer jag förhoppningsvis hämta min bil, och så kommer Xina och Pi hit och så ska jag till Sofia för att umgås. Med andra ord kommer det här ha varit en riktigt bra helg. Skönt det, för på måndag drar två veckor av konstant plugg igång. Har en fet to do-list.  

Nedräkning.

Igår efter skolan hängde vi upp vår nedräkning. Måste säga att den är gode så bra, mestadels för att vi har så lejda bilder på oss i klassen! Sen på kvällen myste jag med Linnea, Sandra, Malin och Sofia på Nodo. Lite vardagslyx sådär.  
 
 

2014-03-35.

Idag invigde jag min nya jacka från Nelly. Var på skolan i ynka 1,5h för att ha en lektion, skriva ut mina bilder till nedräkningen och äta lite lunch. For sedan på biltvätten med pappa, vilket tog en evighet eftersom nån duns före oss tog hur länge som helst på sig. Vid halv fyra for jag till Malin för att umgås med henne och Sofia lite. Nu väntar jag på att Ludwig ska komma hem så att vi kan äta middag, våfflor såklart, dagen till ära. 
En skymt av min jacka ^

En liten lista.

Jag heter Elin Sofia Wiklund. 
Jag är för tillfället peppad till ett möjligtvis kommande projekt. 
Jag är bra på att skriva anlyser (haha, ja men jo faktiskt). 
Jag tycker inte om våldtäktskulturen. 
Jag är dålig på att hålla mitt rum städat. 
Jag läser bloggar, artiklar, debatt om viktiga ämnen såsom feminism och politik varje dag, men i bokväg så "Torka aldrig tårar utan handskar - Del 1. Kärleken". 
Jag gillar när jag lär mig nya saker som gör mig till en bättre människa. 
Jag sjunger med även i låtar jag inte kan texten till. 
Jag älskar systerskapet. 
Jag är inte speciellt bra på att hålla mig sansad i diskussioner med pappa för att han är mästare på att provocera. 
Jag tycker om att kämpa för ett bättre samhälle. 
Jag föredrar solidaritet framför ett "sin egen lyckas smed"-tänk
Jag är beroende av min mobil, tråkigt men sant. 
Jag har på mig jeans som är nerfläckade med blå färg, en smutsig t-shirt och en grön kofta. 
Jag dricker mjölk, alltid mjölk. 
Jag lyssnar på imagine dragons, tove lo, autoheart och en massa house. 
Jag blir arg på att vi har ett rasistiskt parti i riksdagen. 
Jag blir rädd av få saker, men irriterad över mycket. 
Jag önskar förtryck inte existerade. 
Jag är uppväxt utan politik i min vardag, vilket jag är tacksam för eftersom jag kunnat komma fram till åsikter och politisk ståndpunkt utan påverkan från mina föräldrar.

Idag...

... har jag fotat Elise till skoltidningen och förhoppningsvis blev det bra bilder. Och så har jag målat banderoller på lokalen med Johan, Maria och Filip. Fick en fet fläck med blå färg på mina byxor på köpet! Och så har jag varit och kollat på en bil som jag bestämde mig för att köpa så numera är jag ägare till en volvo 850. Och så har bakat chokladbollar som jag ska bjuda mina vänner på om ett tag. 
 

Stockholm.

Hade två bra dagar med klassen i Stockholm. Åt en massa gott, bland annat sushibuffé, vilket var rena drömmen. Besökte riksdagen vilket var sjukt intressant (såg även Annie Lööf). Myste på en krog någonstans på Södermalm. Gick omkring på stan och lyckades hålla i pengarna. Och så besökte vi ju även svt och sr, som inte var fullt lika intressant som riksdagen.
 
  

För vi ska ta studenten.

Studentmössan har kommit. Jag har beställt hem en studenklänning. Gymnasiearbetet är klart och inlämnat. Och imorgon far jag till Stockholm med klassen. Kan det bli bättre?

Sista dagen på lovet när pappa påminner mig om att det är skola imorgon och att jag måste börja kliva upp tidigt igen.

 

8:e mars.

Började min dag på ett fullsatt fik vilket var himla mys. Anledningen var ju såklart för att uppmärksamma den internationella kvinnodagen! Kring sju nån gång kom Sofia hit, vi laddade upp med chips och dipp till mello och snackade om gårkvällen. Efter att mello var över gick jag över till Elise för att umgås, sådär som man gör halv elva på lovkvällarna.  

Pre-stdnt 2.

Och igår var det studentfest nummer två. Temat var tidsmaskin men tråkigt nog gick min tidsmaskin sönder så jag var klädd som mitt vanliga jag i nutiden. Vi förfestade i Slammermora, lyssnade på gammal och go musik från back in the days, spelade kort och hjulade på vardagsrumsgolvet. Sen drog vi ut och jag hade en himla bra kväll!  

Viva la france.

Onsdag onsdag onsdag.

Denna CD är kärlek ^
 
Glider runt i cykelbyxor och en oversize tjocktröja här hemma. Skriver på gymnasiearbetet, sakta men säkert går det framåt, med betoning på sakta. Ska försöka göra gymnasiearbetet så klart som möjligt ikväll för att kunna ägna mig åt roliga saker resten av lovet. Bowling, fest och mys på krokodil är det som är inplanerat för tillfället.  

♠♠♠

Haha, det är ju fan sad att jag inte har bättre bilder än nån sketen mobilbild på mig själv att lägga upp här. 
Idag blev jag vald till Ung vänster Piteås ordförande, vilket känns väldigt kul men en aning skrämmande också, då det är så pass nytt och främmande. Var även nära på att köpa en bil, men valde att vänta tills jag hittat en bättre. Nu ikväll har jag varit hos Sofia, vi tittade på mello och så bjöd hon cupcakes!
RSS 2.0