17.


Jag har haft en sådan himla bra vecka. Allt har bara flytit på som det ska. Det har varit lugnt och skönt på jobbet, jag har köpt nya samt bytt däck på bilen och så har jag haft ett väldigt givande möte tillsammans med resten av styrelsen i RFSU Norrbotten. Inhandlade nya löparskor i tisdags och har varit ute på springturer/powerwalks varje dag sedan dess, rensat i garderoben har jag också gjort och umgåtts med vänner både fredag och lördag. Idag började jag dagen med brunch på Stadshotellet tillsammans med Tove, sen har jag varit ute i hundgården och myst med vovvarna. Nu ska jag göra lite matlådor att ta med till jobbet i veckan. 

Lite fler bilder från LÅ.

"Tänk på min faceplant och skratta" sa Linnea och det var precis det vi gjorde. 
 

LÅ.

Jag och Linnea var hos Elise i helgen. Vi mötte upp med henne i lördags eftermiddag för att käka lunch i stan och hinna med lite shopping när vi ändå var i grannstaden. Anledningen till varför vi befann oss i Luleå var inomhusfestivalen Minus 30 som det var tänkt att vi skulle gå på. Blev dock ett litet sidospår då vi hamnade på förfest i lägenhetshuset mittemot Elise, men vi tog oss i alla fall in till stan så att vi hann se Lorentz. Var ju ändå hans spelning som var viktigast trots allt. Biljetten till Minus 30 gav dessutom gratis inträde till Allstar så dit drog vi sen och dansade till stängning. Hade grymt roligt och känner att utgång någon annanstans än i Piteå lite oftare är mer än behövligt. 
 
Hann ta 150 bilder under kvällen och de allra flesta skulle jag väl inte direkt kalla bloggmaterial men några stycken blev ändå helt ok. Några lite ur fokus och så, men kvalitén är ju inte alltid det viktigaste kan ju jag tycka. Det är ju de lejda bilderna som är de roligaste att ha kvar!
 
 
Av någon anledning så bestämde jag och Linnea oss för att göra lite gymnastikövningar och yoga någon gång under kvällens gång också, vilket såg ut lite såhär...
 
Och det ledde även till detta, sekunderna innan Linnea gjorde en faceplant...
 
Som slutade med en blödande näsa, men en papperstuss i näsborren senare och allt var bra igen haha...
Man måste ju bara älska det ^

Fredag.

Började min dag med ett möte. Där utbyttes det tankar, idéer och smiddes planer. Så himla pepp man kan bli av att bara få spåna tillsammans med någon utomstående. Klockan 13 stod konferens på schemat. Inte alls särskilt roligt, men är det obligatoriskt så är det. Enbart värt det för att det räknades som övertid (= dubbelt betalt). Nu inväntar jag mina vänner. Känner för en lugn kväll, men vi får väl se vad vi hittar på att göra.

2015-04-16.

Gjorde mig plättar med bär till brunch idag, hur gott. Fler saker jag hunnit med denna dag är att tvätta, titta på bilder från när pappa var liten och en shoppingspree. Vill verkligen grovrensa i min garderob och köpa massor med nya kläder. Påbörjade alltså det projektet idag och det vart en bra start i alla fall. Kanske visar vad som fick följa med hem sen nån gång. 

Sedan sist.

Besökt Umeå Open tillsammans med Linnea. Bra spelningar och bästa sällskapet. // Grillat på Ursberget med Sebbe, Frej, Linnea, Sandra och Adrian. // Påskaftonen bjöd jag vänner på middag. Bara för att. // Sett Fast & Furios 7 på bio. // Gått på promenader. Med Siri. Med Tove. Ensam. // Typ så.
RSS 2.0