Hahaha


Detta var alltså skrattet som Sofia bjöd på igårkväll! Det var meningen att det skulle skickas till Malin men ja, som ni ser fick pappa det. Sofia tyckte det var jättepinsamt. Jag, Elise och Sandra tyckte åt andra sidan att det var det bästa under hela kvällen! Hahahaha x)

23-06-12

Sofias bild från igår!
Idag väckte pappa mig klockan tre. Det kändes en aning surt när jag visste att det skulle vara sol hela dagen, men trots det hann jag ligga ute i solstolen ett tag. Förutom det har jag redigerat en massa bilder, ätit grillat till middag och börjat läsa första boken i pretty litte liars-serien, som jag fått av Tove. Imorgon ska jag övningsköra för första gången spännande spännande. 

Midsommarafton

Gjorde mig själv en midsommarkrans, men blommorna vissnade efter någon timme så den fick åka av på kvällen. Vi började kvällen med att äta jordgubbstårta!Sandra, Matilda, sofia, Elise och Elin.Jag som dansar runt vår lilla midsommarstång!Söta flickor! Vår mest lyckade hoppbild, haha!Midsommarstången, stor och ståtlig!Gårdagen firades hemma hos mig med lagkamp, grillning och en massa annat kul! Kvällen avslutades med att Sofia bjöd på ett mycket gott skratt som till och med manade fram lyckotårar! Hahahahaha, skrattar fortfarande!

en frukost, flera frukostar?

I still believe...

Stötte på en igelkotte här ute på gården. Det mest intressanta som har hänt idag skulle jag tro... nej, idag har inte varit händelserik på något vis. Ska fortsätta se glee nu som jag har gjort varenda kväll den här veckan, beroendeframkallande serie! Höres. 

Grattis lillebror!

 
 

Idag fyller lillebror 15 år. Grattis!

call me maybe

I måndags började jag sommarjobba. Kan säga att jag älskar mitt jobb! Annars har jag sett klart första säsongen av glee, hängt med Sofia och Agnes i södra, planerat för midsommar och så vidare. Vädret har dock inte levererat, hoppas på att det blir bättre när jag har slutat jobba så man kan somna i solstolen!

Summer is a wonderful time of the year

Morgondagen

Morgondagen ser lovande ut! Fint väder, tidig morgon, loppis med Sofia och Tove... sen får vi se vad resten av lördagen har att erbjuda. Tjoho :-)))

Tidigare idag.

Senaste från mobilen.

De senaste dagarna har jag hunnit att fira in sommarlovet, myst i soffan, sett massor av tv-serier, pysslat, hittat en klo i kissens huvud, varit med kompisar och njutit av solen som äntligen tittat fram. ♥

White lips, pale face... breathing in snowflakes.

Gulle flickor!

Sötaste systrarna!

Åh, lilla Pierre ♥

H&M Divided

Färgglatt från H&M Divided

I've got nothing to lose.

/gammal bild som egentligen inte hör hit/
Idag regnar det, precis som igår. Perfekt för mig som måste göra bort lite skolarbete. Hoppas bara det blir sol och värme imorgon då man är ledig. Peace out!

we ♥ it

Så. Jävla. Förbannad.
Försöker drömma mig bort till sommarlovet som är så nära, så nära just nu.

Sjukling.

Tvingade mig själv till skolan i onsdags, tror inte det undgick någon att jag var hur trött som helst då. Kunde i princip inte visa några ansiktsuttryck. Jag tror till och med att någon frågade om jag hade fått en stroke? Har varit sängliggandes sedan torsdag och idag har jag äntligen orkat kliva upp från soffan och göra något. Dessvärre har mitt öga svällt upp så mycket att det är halvt igenstängt.
RSS 2.0