Långhelg.

En dag i en annan stad.
 
En myskväll och utflykt.
 
Selfies innan spontanfest.

Min dag.

For hem till Elise igårkväll, måttligt nöjd för jag visste vad som väntade, nämligen frukt och nutella och filmtittande och övernattning hos en bästa vän.
 
Idag vaknade vi sent, åt frukost och satte oss sedan ner i vardagsrummet då vi inte hade något bättre att göra just då. Efter att vi varit uttråkade ett tag bestämde vi oss för att svänga förbi stan för att inhandla lite material för att kunna...
 
... måla. Penslar, akrylfärg och canvastavlor inhandlades.
 
Här är mina alster. Det blev en mensande livmoder, en vagina och feministtecknet. Som Elise sa "insidan, utsidan och budskapet."
 
Ikväll gick vi på bio. Pitch Perfect 2 var filmen vi såg och den var bra, varken mer eller mindre. Nu är jag hemma igen efter att ha spenderat dryga 24 timmar med hon jag känt i femton hela år nu. Galet hur snabbt tiden går och att vår vänskap aldrig vacklat under all denna tid. 

Fyra.

1. Från en vecka sedan. Ville inte sova så gick på promenad 05.30 på morgonen. Kan ju hända att jag inte var helt nykter och att det var därför jag tyckte det var en bra idé. // 2. Från någon dag på jobbet. Jobbar extra idag och imorgon för att få vara ledig när det är Luleå Pride. Känns mer än okej. // 3. Från en av alla mysstunder i hundgården. Så himla fint att överösas med pussar varje gång. Här med Beppe. // 4. Från valborgskvällen. Partysugen då och partysugen nu. Tur att de flesta helgerna framöver i maj och juni månad är fyllda med festligheter.

Som lovat.

Valborgsmässoafton tvåtusenfemton.

Började kvällen med att äta trerätters tillsammans med dessa ovan. Vi gjorde det typ till ett knytkalas där alla fick stå för varsin del. Förrätten, som går att skymta på bilden, blev mitt jobb att fixa medan Elise gjorde varmrätten och Sandra efterrätten. Linnea, hon fixade snacks i form av chockladtäcka jordgubbar. Mycket lyckat! Sanna tittade också förbi en snabbis, vilket var trevligt, innan hon skulle vidare på en annan förfest.
 
Jag var mest glad över att jag fick två lediga dagar mitt i eftermiddagsveckan, och att det innefattade fest med mina bästa vänner gjorde det inte sämre precis.
 
Alle och Sebbe dök också upp efter ett tag och vi samlades runt köksbordet så som man gör. 
 
Sandra hade med sig sin shot-variant av tre i rad så det spelade vi. 
 
Några vändor ut på bron, drinkar och låtbyten senare for vi till statt där kvällen avslutades. Träffade massor med folk som jag kände så det det fanns inte så mycket tid över till annat än att prata med alla bekanta, men sånt är ju också himla kul. Umgicks knappt något med Linnea, Sandra, Elise eller killarna där inne haha.
 
Fler bilder kommer upp senare.
RSS 2.0