Fest.Lite bilder från igår. Jag, Sanna, Linnea mötte först upp hos Linnea innan vi gick vidare till Rebecca där hon, Agnes, Amanda, Hanna och ytterligare en Rebecca var. Körde lite pandoras och drack groggar. Hann förbi en till förfest också innan vi tillslut tog oss ut på Olles. Där köpte jag och Agnes en kanna öl att dela på, vilket jag onekligen ser ut att vara väldigt nöjd över. Mycket trevlig kväll som avslutades som det oftast gör, med en burgare på Max!

Två.

Två saker jag missat att skriva här är 1) För två veckor sedan hämtade vi hem en till hund. En jack russel terrier som fyller tre år i januari. Hon ser precis ut som Siri fast mycket mindre då såklart. Candice heter hon och hon är hur fin och go som helst. Funkar jättebra tillsammans med Siri också, så kunde inte ha blivit mycket bättre! 2) För fem veckor sedan taturerade jag mig för första gången och i fredags gjorde jag tatuering nummer två. Grymt nöjd med båda två och vill bara göra fler nu, nu, nu.  

2015-11-05.


Snodde en bild från Sanna som hon tog i fredags då vi firade Halloween, först hemma hos henne och sen på I'm Orange på PHB. Ungefär som tidigare år orkade jag inte lägga ner särskilt mycket energi på utklädnad så jag var en fånge, mycket enkelt. I lördags gick vi också ut, fast det blev ingen utklädnad alls då. Två bra kvällar, den senare lite seg dock från min sida. Var mest trött och sugen på hamburgare, haha.
   Eftermiddagsskift i veckan. Har haft så himla mycket PMS-besvär så visste inte om jag skulle ta mig igenom hela veckan där ett tag, men nu känns det ganska lugnt. Bara tre dagar kvar ju plus att Sandra och Malin kommer hem i helgen vilket gör att det känns mycket bättre.  
RSS 2.0