Highlights 2015.

Stockholmsresan i februari med Sanna, Linnea och Mathilda. Skrattade så, så, så mycket på den resan alltså. Förutom det så åkte vi skridskor, shoppade, besökte naturhistoriska, festade.
 
Blev styrelsemedlem i RFSU Luleå/Norrbotten och det har verkligen varit jätteroligt och lärorikt att få jobba i en sådan grym förening. Önskade jag kunde sitta kvar ett år till men eftersom jag planerar att spendera mycket tid på andra ställen än Norrbotten så kan jag tyvärr inte. 
 
Ambassadörsjobbet för Slå pattarna i taket. Åkte till Stockholm i maj för att träffa Bianca, Tiffany och resten av gänget bakom Slå pattarna i taket och gå utbildning i marknadsföring för att sedan jobba med det fram till föreställningen som var i oktober. Så KUL!
 
Köpte min egna kyrkstuga. En liten en på nio kvadrat med öppen spis och bäddsoffa. Dyraste köpet jag någonsin gjort men den är värd varenda krona jag la på den.
 
Bråvalla. Alltså seriöst, årets fyra bästa dagar. Hade så fruktansvärt roligt och självklart finns planer på att åka dit detta år också.
 
Malmöresan i juli och Popaganda i augusti. Blev ingen utlandsresa under 2015, istället blev det en del resande inom i Sverige. En tripp till Malmö och tre vändor till Stockholm. Helgen efter Bråvalla åkte jag och Linnea till Malmö för hotellweekend och sista helgen i augusti åkte vi till Stockholm för att gå på Popaganda.
 
Gjorde min första och min andra tatuering. Förhoppningsvis gör jag några fler detta år. Har inte orkat ta några snyggare bilder för att ja, de sitter där de sitter, behöver ju inte bilder för att kunna titta på dem men här syns det ju i alla fall hur de ser ut.
 
Alla fester. Festade onekligen väldigt mycket under 2015 och seriöst, det har varit så jäkla kul. Började året med en reunion med tjejerna från högstadieklassen sen har det blivit många kvällar på Olles, några utekvällar i Luleå plus en del andra städer och så alla festivaler förstås.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0