Update.

Tog vara på en av de varma dagarna augusti bjöd på. Första och sista doppet denna sommaren.
 
Gjorde upp en eld ute på Tingsholmen med vänner. Satt där tills det blev mörkt, såg ett norrsken som min mobilkamera knappt lyckades fånga på bild men med lite filter och så, så syns det att nånting är där i alla fall.
 
Bus ute på gården.
 
Ätit sushi ett antal gånger. Så himla gott det är alltså. 
 
Passerade 44444,4 mil för några veckor sedan. Börjar närma sig 45k mil nu, bilen min rullar på bra trots det.
 
Åkte till Stockholm med Linnea över en helg. Såg Lorentz med flera på Popaganda. Besökte en kaffefestival. Dansade på Göta Källare. Åt gott och bodde fint.
 
Utsikten från mitt sovrumsfönster hos mamma. Ganska fint ändå. Flyttade ut till mormors gårdshus första september för att bo själv ett tag, men i slutet på oktober flyttar jag tillbaka till denna vy igen.
 
Ser sjukt mycket på Netflix just nu. Här såg jag Svampbob-filmen, men mestadels tittar jag på tv-serier. Har sett klart alla säsonger av Gossip Girl och Prison Break. Nu är jag snart klar med säsong tre av White Collar.
 
Festade på en båt i Luleå dagen före jag fyllde år. Kvällen slutade väl kanske inte riktigt som jag hade önskat, men hade trevligt ändå.
 
Fyllde 20 år den 6e september. När jag kom hem till gårdshuset igen väntade detta från mormor. Hon är allt fin, min mormor.
 

Hade kickoff med RFSU. I Piteå anordnade vi filmkväll på Kaleido och i Luleå bjöd vi in Genusfotograden att föreläsa. Två lyckade kvällar, ni missade något ni som inte var där.
 

Malin och Sandra kom hem till Piteå en helg. Tacokväll på fredagen, utgång på lördagen. Nu till helgen kommer vi till dem. Ska hjälpa Sandra och Frej att flytta bland annat.
 
Blev en utgång i lördags också. Skippade nattkäket när vi gick hem vid kl två, men blev hungrig efter ett tag så hamnade på Max vid halv fyra iklädd Linneas pyjamasbyxor. Vad gör man inte när man är onykter, sugen på burgare och inte vill ta på sig sina jeans igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0