Slå pattarna i taket, Stockholm.

I höst åker Bianca och Tiffany Kronlöf ut på turné med deras föreställning Slå pattarna i taket. Piteå är en av städerna de kommer till och för fyra veckor sedan efterlyste de ambassadörer till alla turnéstopp. Jag anmälde mitt intresse och två dagar senare fick jag beskedet att jag blivit utvald att vara ambassadör när de kommer hit i slutet på oktober. Blev så sjukt glad att jag minsann gjorde några glädjehopp och tjut. Helgen veckan efter bar det av till Stockholm för utbildning, mingel, fest och att få träffa självaste Bianca och Tiffany.
 
Satte mig i bilen fredag morgon för att göra ett stopp inne i Luleå innan flyget mot huvudstaden gick. Hade saknat min septum alldeles för länge så tänkte att när jag ändå hade vägarna förbi skulle jag svänga förbi salongen där denna väggmålning finns och äntligen få det bortgjort. Så nu är nosringen tillbaka ♥
 
Slå pattarna i taket-crewet // En liten glimt av utsikten // Jag, Emma, Felicia och Sofie //
Obligatorisk bild med kändis // Ambassadörsgänget //
Karin, Felix, Bianca, Denise och Malin // Dana, Jag och Julia // Karin, Felix, Jag, Julia och Felicia.
 
Fredag kväll träffades vi på festvåningen på Södra Teatern som hade den bästa utsikten över hela Söder. Det var fint, fint, fint. Mingel, dans, lära kännande och sedan utgång. Grymt bra kväll som avslutades aningen sent då jag och Julia var hemma halv fem på morgonen och vi skulle upp vid sju.
 
Lördagen spenderades på riksteatern i Hallunda. Där fick vi lyssna på en föreläsning, utbildning i sociala medier och marknadsföring, spåna idéer och se ett utdrag från föreställningen. Hela helgen var grymt rolig och ser så himla mycket fram emot att se föreställningen i sin helhet i höst i en förhoppningsvis fullsatt salong. Fick ju en extra natt på hotell också vilket inte var helt fel innan det var dags att åka hem till Piteå igen.   
 
Hoppas vi ses 25 Oktober 19:00 i Christinasalen!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0