Juli - December 2013.

JULI
Första dagen i juli var sista dagen på sommarjobbet så alla sommarjobbare och flyktingungdomar åt glass på doktorsvillan och sen gick vi på sparkmuseum. Överraskade Linnea med att ge henne plektrumet som jag fångade på Paramores konsert på Bråvalla. Dansade och log på PDOL och var himla lycklig och lite för full.
 
AUGUSTI
Picknickade mest hela tiden under sommaren verkar det som. I Augusti hann jag bland annat picknicka på gränsen mellan hemmings och blåsmark och under bersiksbron. Bjöd även mina vänner på kräftkalas nere på bryggan, som jag hade längtat efter kräftsäsongen. Posta lite fina målningar i random postlådor var också något jag hann med under sista sommarlovsmånaden. 
 
SEPTEMBER
Kämpade på med FOTO2, mitt hatämne. Åt dundergod frukost hos Malin. Gick på promenader med sötaste Xina och Pi och fick dille på varm choklad med marshmellows och kanel. Fyllde 18 år och allting kändes precis som vanligt. Sista helgen gjorde jag även premiär på krogen. 
 
OKTOBER
Mamma och Andreas for till Turkiet så jag bodde ensam hemma en vecka, dunkade Aviciis nya album på högsta volym. Studentresan bokades. Jobbade på med gymnasiearbetet och köpte nya docs. En ganska händelselös månad egentligen.
 
NOVEMBER
Började november med att fira halloween och Sandra som fyllde 18. Sen for jag till Stockholm med mamma och på en tisdagskväll fick jag se imagine dragons live och dom var så bra, så bra, så bra. 

DECEMBER
Och så blev det december och vi är inne på de sista dagarna av 2013. Har tagit körkort!! Haft lilla julafton med bästaste tjejerna. Festat har jag också hunnit göra. Och fira jul såklart. 2013 har varit ett jäkla bra år och förhoppningsvis blir 2014 minst lika bra. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0